Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 жовтня 2020, 9:45

Приватбанк продав на онлайн-аукціоні СЕТАМ майна вже на півмільярда гривень

На електронному аукціоні OpenMarket (ДП «СЕТАМ» Міністерства юстиції України) на сьогодні вже реалізовано 335 лотів заставного майна боржників, на загальну суму 504 958 575 грн. Завдяки конкурентним онлайн-аукціонам банк заробив додатково 64,7 млн грн. Середнє зростання ціни по реалізованим лотам — 14,7%.

«Продаж неопераційної нерухомості, що дісталася банку в якості застави по кредитах, пов'язаних з колишніми власниками банку це один з інструментів, який дозволяє нам виконати одну з важливих стратегічних завдань — повернення народу України понад 155 млрд грн, інвестованих в найбільший банк країни, — зазначила заступник голови правління Приватбанку Галина Пахачук. — Півмільярда гривень за майно, велика частина якого потребувало професійної підготовки до продажу та правильного просування, це хороший результат, багато в чому забезпечений прозорими і відкритими процедурами торгів на майданчику СЕТАМ».

«Найбільшою популярністю користувалися аукціони з продажу нафтобаз по всій Україні. Таких лотів нам вдалося реалізувати 32 на 138 220 978 грн з середнім зростанням ціни 60%. З початку року Приватбанк вийшов на перше місце за сумою реалізації активів серед інших наших банків-партнерів. Наша ефективна співпраця доводить, що СЕТАМ вміє вдало продавати не тільки арештоване майно, а й банківське», — повідомив генеральний директор ДП «СЕТАМ» Олександр Мамро.

ТОП-3 найдорожчих реалізованих лотів Приватбанку:

1. Склад пального і нерухомість у Львівській області в с. Мостиська Другі.

Ціна продажу: 31 920 000 грн.

Посилання на аукціон.

2. Нафтобаза в Житомирській області, м. Коростень.

Ціна продажу: 21 858 007 грн.

Посилання на аукціон.

3. Нафтобази в Житомирській області.

Ціна продажу: 15 367 233 грн.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися