Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 жовтня 2020, 18:32

Креді Агріколь розширює бізнес і анонсує запуск альтернативного фінансування — лізингу

Креді Агріколь розширює бізнес і анонсує запуск альтернативного виду фінансування для бізнес-клієнтів — фінансового лізингу. В рамках послуги банк фінансує покупку обраних клієнтом активів: автомобілів, мікроавтобусів, легких вантажівок, вантажно-розвантажувальної техніки, сільськогосподарської техніки та інших активів.

Головна перевага фінансового лізингу для клієнтів — можливість користуватися активами вже зараз, без додаткової застави, а розплачуватися за них в майбутньому. Послуга включає витрати на реєстрацію і страхування предметів лізингу, а бізнес може вибрати зручний графік розрахунку.

«Мені дуже приємно усвідомлювати, що Креді Агріколь розширив можливості для клієнтів незважаючи на кризу і турбулентність. Запуск фінансового лізингу підтверджує гнучкість і клієнтоорієнтованість банку, відтепер наші бізнес-клієнти мають альтернативні варіанти придбання техніки і обладнання: лізинг та класичні інструменти фінансування. Тому кожна компанія може вибрати найбільш ефективне рішення відповідно до своїх потреб і бізнес-моделлю. Я дякую нашим команд за ще одну якісну послугу в портфелі банку, яка допомагає клієнтам досягати їх амбітних цілей на ринку! » — зазначила Лариса Бондарєва, заступник голови правління Креді Агріколь Банку.

За підтримки Групи банк запустив послугу фінансового лізингу в стислі терміни — менш ніж за півроку. Запуск відбувся в кілька етапів: в травні-червні банк провів все погоджувальні процедури з НБУ і Групою, в липні-серпні пройшов тест-драйв послуги — пілотний проект для діючих клієнтів банку, а з вересня банк пропонує цю послугу всім своїм бізнес-клієнтам.

«Осінь — найбільш оптимальний період для оновлення автопарку, тому ми налаштували все підготовчі процеси так, щоб запропонувати послугу фінансового лізингу саме зараз. Креді Агріколь отримав позитивні відгуки від наших клієнтів, які скористалися послугою в рамках пілотного проекту, ми перевірили в дії ефективність усіх процесів, розширили мережу партнерів, підписавши угоди з провідними компаніями на ринку обладнання і техніки. Зараз ми з задоволенням пропонуємо бізнесу оцінити всі переваги і можливості лізингу від Креді Агріколь Банку », — коментує Юрій Василенко, начальник управління лізингу Креді Агріколь Банку.

Згідно з програмою фінансового лізингу Креді Агріколь пропонує фінансування терміном від 1 до 5 років з початковим внеском від 15% вартості активу і можливістю гнучкого графіка розрахунку. Детальна інформація про послугу за посиланням

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися