Мінфін - Курси валют України

Встановити
7 жовтня 2020, 19:00

Головне за середу: чи вигідні депозити в золоті та скільки податків ми сплачуємо насправді

Золото, срібло, платина та інші цінні метали здавна вважаються надійним активом для інвестування заощаджень. Не випадково країни донині формують власний золотий запас. Інвестиції у банківські метали доступні і приватним особам.

Банки почали потроху підвищувати дохідність депозитів

За останні два тижні великі банки вирівняли ставки за гривневими депозитами. Ставки знизили ще 4 банки з 31-го. При цьому з'явилася нова тенденція: 2 фінустанови, навпаки, збільшили дохідність вкладів. Скільки наразі готові платити вкладникам великі банки з депозитним портфелем фізосіб понад 1 млрд грн, читайте у свіжому огляді «Мінфіну».

Скільки ми сплачуємо податків насправді

Тільки 18% українців мають уявлення про податкову систему України. А, наприклад, кожен п'ятий не знає, що, купуючи товари, платить ПДВ, свідчить дослідження CASE-Україна. Хто ж насправді наповнює скарбницю і скільки платить кожен з нас?

Американський інвестор прогнозує «страшну кризу» у 2021 році

Американський інвестор, власник Rogers Holdings Джим Роджерс передбачив «найстрашніший» ведмежий ринок в 2021 році. Про це він заявив під час прямого телемосту, організованого RBC Talks.

У МОЗ розповіли, скільки коштує лікування одного пацієнта з covid-19

Лікування одного пацієнта з важким перебігом covid-19 коштує від 45 тисяч гривень. Про це розповів очільник МОЗ Максим Степанов під час брифінгу 7 жовтня.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися