Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 жовтня 2020, 16:58

Сотні тисяч тестів на місяць. «Сінево» відкрили спеціалізований covid-центр

Лабораторія «Сінево», яка є частиною шведського медичного холдингу Medicover, запустила спеціалізований covid-центр для проведення комплексу досліджень на covid-19. Про це йдеться в пресрелізі компанії, передає ЕП.

Лабораторія «Сінево», яка є частиною шведського медичного холдингу Medicover, запустила спеціалізований covid-центр для проведення комплексу досліджень на covid-19.
Фото: epravda.com.ua

Чим буде займатися covid-центр

«Сінево» відкриє спеціалізований covid-центр з відокремленою лабораторією, яка спеціалізуватиметься виключно на ПЛР-тестуванні.

Потужності лабораторії дозволять виконувати тестування на covid-19 не тисячами, а сотнями тисяч в місяць, що має на меті істотно поліпшити ситуацію з тестуванням в країні", — заявив директор з розвитку «Сінево» Микола Бутенко.

Читайте також: Велика Британія збільшить фінансування ВООЗ на 30%

Зазначається, що на першому етапі роботи центру потужності лабораторії складають 30 тисяч ПЛР-тестів на місяць.

«Також найближчим часом компанія готує запуск тестування на автоматичному обладнанні компанії Abbott (США), що дозволить збільшити пропускну спроможність лабораторії до 100 тис. ПЛР-тестів на місяць.

Читайте також: У ВООЗ порахували, скільки потрібно коштів для глобальної вакцинації проти коронавірусу

Термін виконання ПЛР-дослідження становитиме близько 24 годин.

Як зазначають в компанії, covid-центр Синево включає високотехнологічну лабораторію для виконання тестів на covid-19 методом ПЛР, а також спеціально обладнане відділення для обслуговування клієнтів і забору матеріалу для дослідження covid-19.

Страхування від covid-19. Виплата до 50 тисяч гривень

У запуск covid-центру інвестували понад 300 тисяч євро, повідомляють у компанії.

Раніше повідомлялося

  • Всесвітня організація охорони здоров'я (ВООЗ) створила новий експрес-тест на коронавірус, який дає результат за кілька хвилин і коштує близько $ 5 (140 гривень).

Коментарі - 3

+
0
karl1929
karl1929
5 жовтня 2020, 18:26
#
Пальчевский обогатится
+
+28
Igorenya
Igorenya
5 жовтня 2020, 19:12
#
Цена?
+
0
juular
juular
5 жовтня 2020, 22:51
#
Цена на сегодня (кровь) 1230 = 600 (IgG) + 600(IgR) + 30 (расходник).
Украинская медицина безумна и беспощадна (хотя в COVID и более лучшие системы — не фонтан). Сдавал тест в СБ. Цены — жесть. Одно дело Киев — это государство государстве, средний доход достаточно высок по стране.
Вообще, посмотрите на минимальную з/п и на среднюю стоимость (да хоть минимальную, я нашел — 750 в Киеве) теста. Умножьте на достоверность и сезонность ОРВИ. Геноцид «в действии».
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися