Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 жовтня 2020, 16:12

iPhone 12 — смартфон з просунутими характеристиками

Apple iPhone 12 — смартфон в оновленому форм-факторі і з поліпшеними характеристиками в порівнянні з попередніми поколіннями. Стиль, потужність і комфорт — три ключові характеристики, які об'єднав в собі пристрій культового американського бренду.

Apple iPhone 12 — смартфон в оновленому форм-факторі і з поліпшеними характеристиками в порівнянні з попередніми поколіннями.
фото надано Foxtrot

Характеристики iPhone 12

Начинка моделі сильно змінилася в порівнянні з минулим роком. Гаджет отримав надпотужний процесор, оновлений акумулятор і нові технології.

Процесор

Робота пристрою побудована на потужності фірмового процесора A14 Bionic. Це чіп з революційним 5-нанометровим техпроцесом, який поки не отримав жоден мобільний гаджет інших виробників.

Центральний процесор Айфон 12 дозволив в рази підвищити енергоефективність телефону. Тепер для тривалої автономної роботи не потрібен навіть акумулятор з великою ємністю. Разом з енергоефективністю покращилася багатозадачність. Будь-які ресурсомісткі мобільні ігри і робочі програми працюють без найменших затримок. Чіп підтримує 5G-технологію. Правда, в Україні iPhone 12 зможе працювати в мобільних мережах п'ятого покоління тільки після того, як на території країни впровадять відповідне покриття.

Внутрішня і зовнішня пам'ять

Об'єм оперативної пам'яті складає 6 Гб. Пам'ять виконана за швидкодіючим стандартом GDDR5. Відгук на призначені для користувача команди став максимально швидким.

Ємність зовнішнього сховища теж змінилася. Купити iPhone 12 можна в наступних конфігураціях:

  • 128 Гб.
  • 256 Гб.
  • 512 Гб.
  • 1 Тб.

Версію на 1 Тб Apple представили вперше. Модель зможе стати повноцінною заміною ноутбука. Про купівлю додаткового місця на iCloud нарешті можна забути.

Ємність акумулятора і можливості зарядки

Акумулятор зменшився в розмірі в порівнянні з попереднім поколінням. Менше стала і його ємність, тепер вона становить 2227 мАг. На зарядку буде йти менше часу, а тривалість автономної роботи збільшена за рахунок енергоефективного центрального процесора.

Зарядити Епл Айфон 12 можна трьома способами:

  • За допомогою звичайного зарядного пристрою через Lightning-кабель.
  • Швидким зарядним блоком із збільшеною потужністю.
  • По бездротовому Qi-стандарту — бездротова зарядка стала реверсивної. Тепер телефон може ділитися енергією з іншими сумісними гаджетами — іншими телефонами, бездротовими навушниками, смарт-годинами.

Дисплей гаджета

Діагональ екрану базової моделі склала 5,4 дюйма — це найменша модель в лінійці. Останнім компактним смартфоном від Епл був iPhone 6S. Екран виконаний за OLED-технологією. До дванадцятого покоління OLED-дисплеї отримували тільки Pro-версії телефонів. OLED-технологія забезпечує високу яскравість, контрастність і колірну насиченість при мінімальних енерговитратах.

Розробники нарешті підвищили частоту оновлення екрану. Максимальна відмітка тепер становить 120 Гц. Показник задається опціонально. Наприклад, в іграх можна поставити 120 Гц, а для базових завдань знизити оцінку до 90 або 60 Гц.

Камера пристрою

У молодшого iPhone 12 залишився минулорічний блок камер:

  • Основний або ширококутний об'єктив з роздільною здатністю 12 Мп.
  • Ультраширококутний об'єктив на 12 Мп і з кутом огляду 120 °.

Змінилися відеоможливості девайса — камера може записувати відео з кадровою частотою 240 FPS. Команда з Купертіно також попрацювала над алгоритмами фото-обробки і додала технологію Smart HDR. SHDR відповідає за поліпшення знімка при слабкому або неякісному освітленні.

Особливості Айфон 12

Гаджет виконаний в новому і незвичному для користувачів форм-факторі. Корпус з м'якими, закругленими краями, замінили на корпус з рівними кутами. Гострі кути надають моделі строгості, візуально роблять новинку тонше і більше. Ідея повернутися до рівних країв, як в iPhone 4, прийшла до представників бренду після виходу iPad Pro 2020. Планшет виконаний в ідентичному форм-факторі, і він отримав безліч схвалень серед користувачів.

Корпус зроблений з високоміцного скла. Передню і задню панель з'єднує металева рамка, виконана за новою технологією лиття. Алюмінієва рамка — один з чинників, через якого виросла ціна на Айфон 12.

Рамки майже зникли з передньої панелі. По периметру вони зменшили на 40%, а «чубчик» тепер коротше і тонше на 50%. Екран пристрою став безмежним. З огляду на частоту оновлення зображення на дисплеї в 120 Гц, це робить модель відповідним девайсом для ігор.

Для розблокування знову використовується Touch ID. Тільки на цей раз сканер інтегрований в екран. Розробкою датчика займалася компанія Qualcomm. Він працює з ультразвукової технології і забезпечує відгук, збільшений в 17 разів.

Переваги покупки Apple iPhone 12 в інтернет-магазині Foxtrot

Магазин Фокстрот пропонує найвигідніші умови покупки нового гаджета. Ви можете оплатити смартфон частинами. Партнерські банки ПриватБанк і Monobank надають кредит і розстрочку на новинку.

На девайс видається гарантія магазину. Тривалість гарантійного періоду становить 12 місяців. Доставка замовлень реалізується по всіх містах України. Ми доставимо Айфон 12 до Києва або в будь-яке інше місто протягом двох днів.

Коментарі - 1

+
0
uliyaprochjrova
uliyaprochjrova
19 грудня 2022, 14:10
#
Час летить непомітно
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися