Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 жовтня 2020, 18:30

МАУ полетить до Нью-Йорка навесні 2021 року

Авіакомпанія «Міжнародні Авіалінії України» оголосила про перенесення регулярних трансконтинентальних перельотів через об’єктивні обставини – ринкові та епідеміологічні фактори. Про це повідомила пресслужба авіакомпанії.

МАУ полетить до Нью-Йорка навесні
Фото: www.citynews.net.ua

Як зазначили в МАУ, останнім часом з’явилася низка негативних чинників, що стали причинами перегляду планів авіакомпанії щодо відновлення рейсу Київ – Нью-Йорк – Київ:

  • перегляд відновлення ВВП України у 2020 та 2021 роках у зв’язку з негативним впливом пандемії на економіку країни;
  • погіршення епідеміологічної ситуації в східноєвропейських країнах, зокрема Ізраїлі;
  • суттєве погіршення політичної ситуації на Кавказі, що призвело до скасування рейсів до Єревану, Баку, Тбілісі. Це рейси, які мали забезпечити транзитний потік через Київ до США.

Читайте також: МАУ тимчасово припиняє виконання рейсів до Тель-Авіву

До уваги пасажирів

Пасажири з квитками, оформленими на бланках МАУ, мають нові розширені можливості сервісу «Управління бронюванням», що дозволяє їм самостійно у режимі онлайн змінювати дату перельоту.

Нагадаємо

Авіакомпанія «Міжнародні авіалінії України» застосовує стандарти і процедури безпеки згідно з рекомендаціями Всесвітньої організації охорони здоров’я, Міжнародної організації повітряного транспорту, Європейського агентства авіаційної безпеки, Європейського центру профілактики та контролю захворювань, а також Міністерства охорони здоров’я України та Державної авіаційної служби України.

30 вересня МАУ скоригувала розклад рейсів на жовтень. Зокрема, авіакомпанія відклала початок виконання рейсів Київ – Брюссель – Київ і Київ – Дюссельдорф – Київ до 24 жовтня, а також з 4 жовтня тимчасово припиняє виконання рейсів Харків – Тель-Авів – Харків і з 8 жовтня – рейсів Дніпро – Тель-Авів – Дніпро.

Читайте також: МАУ відкрила прямий рейс до найбільшого аеропорту Європи

Коментарі - 1

+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
3 жовтня 2020, 16:21
#
Значит в 2020 году Беню в США отвозить не планируют...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися