Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 жовтня 2020, 16:56

100 кешбеків за оплату комунальних послуг в Ukrsib online

Ukrsibbank BNP Paribas Group дарує можливість постійним користувачам Ukrsib online виграти один з 100 кешбек на суму 2000 гривень щомісяця за оплату комунальних послуг у віддаленій ситеме інтернет банкінгу.

Починаючи з 1 жовтня клієнти Ukrsibbank можуть отримати можливість виграти один з 100 кешбек, сплативши комунальні послуги: газ, електроенергія, вода, інтернет, телефон, телебачення. За всі ці послуги можна сплатити завдяки Ukrsib online віддалено в будь-який зручний час, без черг і комісій в один клік з будь-якого місця, де є доступ до інтернету. Для цього лише потрібно ввести адресу, за яку сплачуються комунальні послуги, і всі можливі для оплати платіжки автоматично підтягуються в системі інтернет-банкінгу. Ви також можете брати участь в інших акціях банку, які передбачають подарунки за онлайн розрахунки.

Щоб учасником розіграшу за підсумками жовтня, зробіть оплату комунальних платежів через Ukrsib online в період з 1 по 31 жовтня 2020.

Таким чином, користувачі Ukrsib online можуть повністю контролювати свої витрати в одному місці, створювати шаблони на щомісячні оплати різних комунальних послуг, а також ставати учасниками акції за умови проживання в містах, підключених до послуги: Одеса, Харків, Кременчук, Вінниця, Київ, Бровари, Обухів, Бориспіль, Дніпро, Запоріжжя, Черкаси, Кам'янське.

Період акції з 01 жовтня по 31 грудня 2020 року.

Система онлайн інтернет-банкінгу Ukrsib online зберігає історію платежів клієнта і звільняє від необхідності зберігати паперові квитанції. Все що потрібно — це мати карту Ukrsibbank BNP Paribas Group та завантажити додаток Ukrsib online на телефон з Play Маркет або App Store, або AppGallery.

Деталі акції за посиланням.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися