Мінфін - Курси валют України

Встановити
25 вересня 2020, 18:36

Конкурс молодих режисерів: долучайтеся до 16 фестивалю короткометражних фільмів Mobile Film Festival

1 мобільний, 1 хвилина, 1 фільм — це виклик, розроблений Mobile Film Festival за підтримки BNP Paribas — головного акціонеру Ukrsibbank. Для свого нового виходу фестиваль запрошує кінематографістів з усього світу, щоб зняти 60-секундний фільм на ту саму тему: Розширення прав і можливостей жінок. Ви можете подати свою заявку до 20 жовтня 2020 року.

Створений у 2005 році, фестиваль короткометражних фільмів, присвячений молодим режисерам з усього світу. Він заснований на простому принципі: 1 мобільний, 1 хвилина, 1 відео. Його покликання у тому, щоб відкривати, підтримувати та супроводжувати таланти з усього світу, щоб стати режисерами завтра.

У рамках свого 16-го міжнародного Mobile Film Festival вирішив зосередити увагу на жінках за допомогою теми «Women's empowerment» ( в перекладі «Розширення прав і можливостей жінок»), у партнерстві з BNP Paribas, #EllesFontYoutube та UN Women.

Для цього випуску, присвяченого жінкам, журі з професіоналів у галузі кіно, активістів та чоловіків та жінок, які досягли успіху у своїй галузі, відбере переможців серед 50 фільмів в офіційному відборі. Журі буде головувати Аньєс Жауї, французький режисер, сценарист і актриса, яка отримала кілька нагород Сезара.

Цього року буде вручено 7 премій, у тому числі 2 гранти на виробництво фільмів по 20 000 євро кожен — Міжнародний великий приз за підтримки BNP Paribas та Великий приз Франції за підтримки програми #EllesFontYouTube.

Призи будуть вручені на церемонії закриття в понеділок 7 грудня 2020 року в Парижі.

Ви можете подати свій фільм до 20 жовтня 2020 року на веб-сайті Mobile Film Festival.

BNP Paribas – відданий партнер Фестивалю мобільного кіно.

BNP Paribas є пристрасним прихильником кіно понад 100 років і підтримує фестиваль мобільного кіно з 2010 року, що дозволяє йому бути більше, ніж відкриття молодих талантів.

У 2020 році це партнерство відображає прихильність Групи до досягнення рівності між жінками та чоловіками.

Більше 15 років BNP Paribas віддана питанням гендерної рівності на робочому місці завдяки своїй політиці різноманітності, зокрема через рух ООН HeForShe. Група підтримує жіноче підприємництво за допомогою численних програм у Франції та за кордоном.

Група була головним партнером фільму «Жінки» режисерів Анастасії Мікової та Яна Артюса-Бертрана, що вийшов на початку 2020 року.

Тому цілком природно, що BNP Paribas вручатиме цьогорічну Міжнародну велику премію у цьому випуску, присвяченому розширенню можливостей жінок: грант на виробництво у розмірі 20 000 євро, що дозволить переможниці зняти короткометражний фільм за професійними ресурсами та за допомогою продюсера.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися