Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 вересня 2020, 17:06

Зростання євро стримується падінням пари євро/фунт

За повідомленням відділу аналітики компанії Alpari, на торгах в Європі курс долара знизився до всіх основних валют. Найбільше падіння він показує проти британського фунта (-0,64%). Євро подорожчав на 0,20%. Зростання пари євро/долар стримується різким падінням крос пари євро/фунт.

Інвестори і трейдери продають долар на очікуваннях того, що ФРС сьогодні намалює тривожну картину відновлення економіки США і не запропонує ніяких заходів для її підтримки. Але знову ж таки, якщо Джером Пауелл розчарує ринки, то фондові індекси можуть сильно впасти і тоді долар США, навпаки, зміцниться, тому що стане захисним активом. Як це було в березні.

Після вчорашньої невдалої спроби відновити ралі індекс DXY знизився до 92,79. Падіння нижче 92,75 прискорить його падіння в найближчій перспективі. Євро торгується на рівні 1,1867. Непогано б перед зростанням відкотитися до 1,1800, а то формується модель не для тривалого зростання. Досить навіть буде оновити 1,1829, щоб перейти до ралі з найближчими цілями в районі 1,1945 і 1,20. Чекаємо виступу Пауелла.

За матеріалами Alpari

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися