Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 вересня 2020, 12:10

Кожен другий грошовий переказ з-за кордону українці отримують через мобільний банк

Кожен другий грошовий переказ, який українці протягом 2020 року отримали з-за кордону за допомогою Приватбанку, було виплачено через мобільний банк Приват24. Як повідомила прес служба банку, за 8 місяців 2020 року частка переказів, отриманих через мобайл Приват24, зросла у порівнянні з таким же періодом 2019 року з 35% до 48%.

За даними банку, за останній рік частка переказів, які отримуються готівкою у касі банку, впала на 13% — з 37% до 24%. Загалом на сьогодні через дистанційні канали обслуговування: інтернет банк, термінали самообслуговування та банкомати банку оплачується 76% закордонних переказів.

З початку 2020 року міжнародні перекази через сервіси Приватбанку, частка якого за даними НБУ в загальному обсязі виплат грошових переказів у країні становить 54%, отримали 1,3 млн українців, що на 14% більше порівняно з 2019 роком.

Приватбанк надає всі види міжнародних переказів, створює нові сервіси та на регулярній основі проводить разом з партнерами для клієнтів Акції з виплатою кешбеку та розіграшем подарунків. Наразі для клієнтів Western Union, TransferGo, Ria та PrivatMoney діють Акції з нарахуванням кешбеку та розіграшем розумної техніки для дому, топових гаджетів та сертифікатів. Детально з умовами акційних пропозицій можна ознайомитись на сайті.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися