Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 серпня 2020, 13:11

Клієнт Bank of America помилково «отримав» $2,45 мільярда

Клієнт Bank of America в американському штаті Массачусетс, психіатр Блез Агірре, раптово виявив, що на його рахунок надійшло $2,45 млрд, повідомляє Bloomberg.

Клієнт Bank of America в американському штаті Массачусетс, психіатр Блез Агірре, раптово виявив, що на його рахунок надійшло $2,45 млрд, повідомляє Bloomberg.
Фото: mybanktracker.com

Банк пояснив, що це була помилка, яку вже виправили.

Сума відобразилася на рахунку Агірре як на сайті, так і в мобільному додатку банку, відзначає Bloomberg.

Спочатку чоловік думав, що Bank of America знайде помилку самостійно, розповів він агентству. Коли цього не сталося, Агірре звернувся до менеджера. У підсумку банк виправив помилку тільки після того, як Bloomberg з ним зв'язався. У Twitter Агірре описав ситуацію як «мої 15 хвилин шаленого багатства».

«Це була помилка з відображенням і нічого більше. Вона була виправлена​​», — повідомив Bloomberg представник Bank of America Білл Холдинг. На початку серпня у банку вже виникала інша проблема з відображенням, писало агентство. Тоді суми на деяких рахунках помилково знизилися до $0.

Нагадаємо

Минулого тижня стало відомо про помилку, допущену іншим великим банком. Співробітники відділу кредитних операцій Citigroup перерахували $900 млн компаніям, що надали позику американському косметичного гіганта Revlon.

Потім Citigroup назвав це «канцелярською помилкою» і зажадав повернути гроші. Хоча деякі одержувачі кошти повернули, банк тепер веде юридичну боротьбу з такими фондами як Brigade Capital Management і HPS Investment Partners, відповів відмовою, зазначає Bloomberg.

Коментарі - 4

+
+121
bonv
bonv
24 серпня 2020, 13:14
#
— Тебя вообще что-нибудь интересует, кроме денег?
— Да.
— Что?
— Где они.
+
0
tvd4
tvd4
24 серпня 2020, 14:21
#
Как говорил Остап Бендер: «я вижу, Шура, вы бескорыстно любите деньги»
+
+45
bonv
bonv
24 серпня 2020, 14:35
#
Деньги есть — Иван Петрович, денег нет — Свинья и Сво**чь :)
+
+28
AleksandrBank
AleksandrBank
24 серпня 2020, 17:16
#
Жаль что это был не Беня с его 5-м паспортом, он бы за 15 мин раскидал бы деньги и убрал бы следы
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися