Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 серпня 2020, 19:20

Головне за четвер: у якій валюті краще зберігати гроші та як заробити на турецькій нерухомості

Найближчим часом інтерес іноземців до турецької нерухомості може зрости. Причина — вигідний обмінний курс та успішне подолання коронакризи.

Чому акції надійніші за гроші

В умовах економічної кризи багато експертів очікують падіння фондового ринку. Однак, не дивлячись на такі прогнози, ринки близькі до історичних максимумів, а то й оновлюють їх.

Чи очікувати сюрпризів по курсу долара та євро найближчим часом (відео)

У сьогоднішньому випуску «Прямо по курсу» обговоримо з нашими фінансовим експертом Олексієм Козирєвим такі питання: Наскільки вирогідна заява Міністра фінансів Сергія Марченка, що немає передумов для курсу 30 грн/$? Чого чекати від золота далі? Що значить для економіки України викуп близько 10% своїх ВВП-варантів? Прогноз курсу на період з 20 по 27 серпня.

Єна, франк чи долар. У Morgan Stanley розповіли, в якій валюті краще зберігати гроші в 2020

Японська єна і швейцарський франк залишаються відносно безпечними валютами, вважають в Morgan Stanley. Однак інвестиційний банк обрав американський долар як безпечну валюту в другому півріччі 2020. 

Як вибирати забудовника при купівлі нерухомості на первинному ринку

Інвестиції в об'єкти, що будуються, обіцяють високу прибутковість, однак пов'язані з високими ризиками. Вклавши гроші в «котлован», можна так і не дочекатися довгоочікуваної квартири. У цьому переконалися і інвестори Еліта-Центру, і покупці житла в новобудовах Войцеховського, і ті, хто купив квартири в комплексах Укрбуду.

Коментарі - 1

+
0
Smehue4ki
Smehue4ki
21 серпня 2020, 9:37
#
Эту идею про турецкую недвижимость и 30% можете выкинуть в мусорное ведро. Для начала посмотрите на сколько лира просела к баксу за последний год, и вы увидите как девальвация съела все. Вкладывать вы будете доллар, а арендовать или продавать за лиры. Тренд на обесценивание лиры пока не изменился.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися