Мінфін - Курси валют України

Встановити
20 серпня 2020, 11:20

Альфа-Банк Україна поліпшив умови програм врегулювання боргів

Альфа-Банк Україна з розумінням ставиться до складних ситуацій, в які потрапляють клієнти в різних життєвих обставинах. Тому банк на постійній основі розвиває програми врегулювання боргу за заставними кредитами, в тому числі за іпотечними позиками.

Команда банку переглянула підходи до врегулювання проблемної кредитної заборгованості та запустила оновлену програму, яка передбачає:

  • єдиний платіж з максимальним дисконтом від ринкової вартості заставної нерухомості,
  • можливість розстрочки,
  • списання нарахованих штрафів і пені за кредитом.

Нова пропозиція доповнить цілий спектр програм врегулювання за заставними і беззаставними кредитами, які Альфа-Банк Україна пропонує позичальникам, що зіштовхнулися з тимчасовими фінансовими труднощами.

Детальну інформацію про ваші індивідуальні параметри в рамках програми врегулювання можна отримати за телефонами спеціалізованого контакт-центру: 0 800 500 210, 0 800 507 248, 0 800 500 176.

Коментарі - 1

+
0
TEMBR
TEMBR
22 серпня 2020, 19:38
#
У меня не отзыв. Скорее вопрос и уточнение информации. Обращаюсь к сотрудникам Альфа банка. Меня интересует последствия при возможной просрочке выплаты в 60 дней. Каковы могут быть последствия? Это реструктуризованный кредит. Но в связи с состоянием здоровья на 2 месяца Вышел из строя. Поэтому заранее интересуюсь о возможных проблемах.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядає 1 незареєстрований відвідувач.