Мінфін - Курси валют України

Встановити
19 серпня 2020, 10:14

Клієнти Приватбанку отримують кешбек за мандрівки Україною

В умовах пандемії все більше людей відкриває для себе подорожі Україною. Сервіс TU.ua запускає нові послуги, щоб мандрувати нашою державою було комфортно та вигідно.

TU.ua — це програма, яка дозволяє спланувати відпочинок у будь-якому куточку України. З її допомогою можна придбати квитки на транспорт, обрати смачні ресторани, замовити тури чи екскурсії і навіть купити квитки в музеї, квест-кімнати абощо.

У липні до переліку сервісів додали можливість бронювати житло. Для користувачів доступні не тільки готелі та хостели, але й квартири, будинки чи котеджі. Локації для ночівлі або тривалого проживання на будь-який смак можна обрати по всій території України. До того ж, до 6 вересня діє акція для клієнтів Приватбанку — подвійний кешбек за кожну ніч у готелі. Що довше ви мешкаєте в готелі чи квартирі, то більшу суму кешбеку отримуєте. Дізнатися деталі та зареєструватися можна за посиланням.

Окрім того, на сайті існує програма лояльності, яка дозволяє брати участь в акціях від партнерів. Наприклад, купони на знижку та «смачний кешбек» від закладів харчування.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися