Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 серпня 2020, 15:09

За два тижні серпня українці зняли на касах мережевих торгових точок майже 4 млн грн готівки

За перші два тижні після запуску Приватбанком послуги «Готівка на касі» на касах магазинів національних торгових мереж Сільпо, Фора і Varus, українці зняли через торгові POS-термінали 3,9 млн грн готівки.

Як повідомив керівник напрямку по роботі з торговельними підприємствами Приватбанку Євген Васильцов, кількість користувачів нового сервісу за 14 днів досягло 15 тисяч. В середньому, українці на касах торгових точок отримують готівкою 280 грн, при цьому, середній чек покупки у користувачів цієї послуги становить 85 грн.

Для того щоб зняти готівку на касі магазину, покупцеві необхідно лише оплатити товар банківською картою і повідомити касиру про бажання зняти готівку. Максимальна сума видачі готівки за одну транзакцію становить 500 грн, незалежно від вартості покупки. Після підтвердження операції введенням PIN-коду банківської картки касир видасть чеки з деталями покупки товару і видачі готівки.

З 1 серпня Приватбанк при партнерстві з Mastercard розширив можливості послуги «Готівка на касі» — отримання грошей з банківських карт на касах торгових точок — в магазинах національних мереж Сільпо, Фора і Varus. Пілотний проект cash in POS був запущений в Україні Приватбанком і Mastercard в партнерстві з АЗК WOG в січні 2019 року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися