Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 серпня 2020, 13:02

4G в київському метро запустили ще на 6 станціях

Мобільні оператори підключили 4G ще на 6 станціях київського метро та в тунелях між ними: Університет, Театральна, Контрактова та Поштова площі, Майдан Незалежності і Золоті Ворота. Про це йдеться в спільному пресрелізі Київстар, Vodafone Україна і lifecell, передає ЕП.

Мобільні оператори підключили 4G ще на 6 станціях київського метро та в тунелях між ними: Університет, Театральна, Контрактова та Поштова площі, Майдан Незалежності і Золоті Ворота.
Фото: pravda.com.ua

Плани щодо подальшого запуску

До кінця серпня мобільні оператори разом з партнером – компанією Huawei – планують запустити 4G ще на 7 станціях: Хрещатик, Площа Льва Толстого, Олімпійська, Палац Україна і Палац спорту, Кловська і Печерська. А всі станції метро – до кінця цього року.

Усього заращ 4G працює на 15 станціях метрополітену з 46.

Читайте також: Від маршруток до літаків. Міністр повідомив, коли повноцінно запрацює SmartTicket

За даними операторів, з моменту запуску 4G на перших станціях разом абоненти використовували більше 50 терабайтів мобільного інтернету.

Нагадаємо

  • 4G на першій станції метро Академмістечко – Київстар, Vodafone Україна і lifecell запустили в березні 2020 року, а ще на 8-ми станціях в липні.
  • Для роботи 4G в «підземці» оператори використовують спільне устаткування, але власні частоти у відповідності з ліцензіями. Частоти використовуються у двох діапазонах 1800 МГц.

Коментарі - 1

+
0
Італій .
Італій .
17 серпня 2020, 13:04
#
Спасибо за слово киевском в заголовке
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися