Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 серпня 2020, 15:50

Приватбанк визнаний найкращим українським цифровим банком в рейтингу Global Finance

Приватбанк визнаний найкращим українським цифровим банком 2020 року в рейтингу World’s Best Digital Banks, який проводить американський журнал Global Finance. До рейтингу потрапили найбільш інноваційні банки країн Європи, Америки, Африки та Азіатсько-Тихоокеанського регіону.

Як повідомляє видання, регіональний рейтинг був складений за такими критеріями, як ефективність стратегії залучення та обслуговування цифрових клієнтів, зростання користувачів цифрових сервісів, а також дизайн і функціональність мобільних додатків та веб сайтів банків.

«У цьому році глобальна пандемія прискорила перехід до цифрового банкінгу, але далекоглядні банки вже були на цьому шляху, — зазначив Джозеф Д. Джаррапуто, видавець і президент Global Finance. — До рейтингу кращих світових Digital Bank були обрані фінустанови, які ведуть ринок в новий світ банківської справи».

«За останні три роки кількість активних користувачів Приват24 зросла з 6 до 11 мільйонів клієнтів. Наш цифровий банк став невід'ємною частиною повсякденного життя українців, — відзначив голова правління Приватбанку Петр Крумханзл. — Сьогодні оновлений на принципово новій платформі Приват24 стає центром цифрової екосистеми клієнта, де можна отримати всі необхідні послуги, не лише банківські».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися