Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 серпня 2020, 19:17

Головне за понеділок: програмні РРО запрацювали, та яким буде курс долара на початку серпня

Весь минулий тиждень валютний ринок лихоманило. Тепер же багато чого буде залежати від Нацбанку і того, наскільки акуратно «дочки» іноземних компаній проведуть скупку валюти для виведення дивідендів.

Як у світі рятують малий бізнес від коронакризи

Карантинні обмеження скували економічну активність і попит на товари та послуги. Для багатьох малих та середніх підприємств настали важкі часи. Але держави не залишають «малюків» наодинці зі своїми проблемами.

Топ-3 відео липня на youtube-каналі «Мінфіну»

На нашому каналі в youtube ми розповідаємо про інвестиції, коментуємо нові закони і прогнозуємо зміни за курсом долара. У липні ми багато говорили про курс, адже валютний ринок штормило, зокрема через зміну глави НБУ. Зібрали найбільш важливі і цікаві відео з нашого youtube-каналу, які ви могли пропустити. Дивіться і підписуйтесь на наш канал, щоб вчасно дізнатися про нові випуски.

Програмні РРО запрацювали: що змінилося

З 1 серпня підприємці мають право використовувати програмні РРО. Отримати їх можна безкоштовно у податковій. Як змінювались касові апарати, що таке «РРО у смартфоні» і навіщо їх запровадили.

Що буде з гривнею в серпні. Аналітики дали прогноз

У липні гривня знизилася як до долара, так і до євро, причому до другої валюти помітно сильніше. Офіційний курс долара, встановлений НБУ, зріс за місяць з 26,6922 грн до 27,6913 грн (+ 3,74%). Про це йдеться в коментарі старшого аналітика «Альпарі» Вадима Іосуба.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися