Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 липня 2020, 18:46

Працівники Google працюватимуть віддалено до липня 2021 року

Працівники американської Google, що входить у холдинг Alphabet Inc., не повернуться в офіс щонайменше до липня 2021 року. Про це повідомляє The Wall Street Journal з посиланням на обізнані джерела, передає Інтерфакс-Україна.

Працівники американської Google, що входить у холдинг Alphabet Inc., не повернуться в офіс щонайменше до липня 2021 року.
Фото: ms.detector.media

Як аргументують рішення

Рішення стосується майже всіх з 200 тисяч постійних працівників компанії. Раніше Google планувала повернути працівників на робочі місця в січні 2021 року.

За інформацією газети, головний виконавчий директор Alphabet Сундар Пічаї ухвалив це рішення минулого тижня після обговорень з групою топменеджерів.

«Я сподіваюся, що це дасть вам гнучкість, необхідну для досягнення рівноваги між роботою і турботою про себе і близьких в найближчі 12 місяців», — написав він працівникам

Читайте також: Журналісти з'ясували, що Amazon запозичує бізнес-ідеї у стартапів і витісняє їх з ринку

Продовження терміну віддаленої роботи торкнеться працівників більшості великих офісів Google, включаючи штаб-квартиру в Маунтін-В'ю, Каліфорнія.

Компанія частково відновила роботу офісів, в країнах, які виявилися менш порушені пандемією, включаючи Австралію, Грецію і Таїланд.

Статистика захворюваності у світі

Нагадаємо

  • Технологічні компанії з Кремнієвої долини були серед перших, хто перевів своїх працівників на дистанційну роботу в березні на тлі спалаху коронавірусу.

Коментарі - 6

+
0
An GenShuo
An GenShuo
27 липня 2020, 18:55
#
Тревожные звоночки
+
+15
alex859
alex859
27 липня 2020, 20:07
#
Удобно, что их сотрудников предупредили, сколько ещё работать из дома. У нас просто обещают сообщить, когда возвращаться в офис. Впрочем возвращения большинства сотрудников компании в офис в этом году не ожидаю.
+
0
Кино Индустрия
Кино Индустрия
27 липня 2020, 20:10
#
Да! Такое негласное заявление от одной из крупнейших корпораций в мире, что они не верят в то, что вирус будет побежден до указанного срока. Не просто тревожный звоночек, я бы даже сказал колокол, а ведь в гугл не дураки работаю и прекрасно оценивают риски...
+
+15
yarg
yarg
28 липня 2020, 9:50
#
Какое разительное отличие от украинского правительства Зеленского , которое вводит и отменяет карантин по 5 раз на неделе... Управленческий коллапс налицо.
+
+15
AleksandrBank
AleksandrBank
27 липня 2020, 20:17
#
Когда в очередной раз продляют карантин, я сказал что это минимум до конца года, а там будет видно.
+
0
yarg
yarg
28 липня 2020, 9:52
#
А в конце года начнется сезонный грипп, тоже неприятная болезнь , а там еще что-то....
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися