Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 липня 2020, 11:56

А-Банк став принциповим членом екосистеми Visa

10.07.2020 — А-Банк отримав статус повноправного учасника (principal member) міжнародної платіжної системи Visa.

Статус «principal member» - це найвища категорія фінансової інституції в Міжнародній платіжній системі Visa.

Така участь підтверджує високу якість продуктів і послуг, що надаються А-Банком, а також говорить про те, що А-Банк відповідає високим вимогам і забезпечує необхідну надійність і безпеку всіх процесів.

«Отримання статусу Visa Principal Member — для нас важлива подія. Ставши принциповим учасником Visa, ми можемо запропонувати нашим клієнтам ще більше переваг за картковими рішеннями, що надаються Visa, що є для нас самим головним. Статус підтверджує рівень якості наших продуктів і послуг. А для нас якісний продукт / послуга = задоволений клієнт. Впевнені, що ця співпраця дозволить нам порадувати клієнтів нововведеннями ще більше», – каже Голова Правління А-Банку Юрій Кандауров.

Клієнти А-Банку зможуть брати участь в нових програмах лояльності від Visa, отримувати доступ до нових продуктів і багато іншого.

«Як світовий лідер у сфері цифрових платежів, Visa вітає співпрацю з новими партнерами, які поділяють наш підхід до просування діджитал рішень для розвитку торгівлі і підвищену відповідальність за безпеку платежів. А-Банк вливається в нашу екосистему Visa, стаючи її важливою частиною. Ми віримо в успіх подальшої співпраці і нашу синергію у цифровій трансформації України», – зазначає Світлана Чирва, регіональний менеджер Visa в Україні, Білорусі та Молдові.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися