Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 липня 2020, 13:55

Долар дешевшає. Дізнайтеся на безкоштовному вебінарі, як на цьому можна заробити

Курс долара до гривні, який НБУ встановив на минулому тижні, знизився на всіх сегментах валютного ринку на 0,3-0,9%, до 26,93 грн. за долар. У той же час попит / пропозиція долара на міжбанківському ринку так само знизилися (за даними компанії «УкрДилінг»).

Гривня продовжує зміцнюватися на фоні долара: середні курси купівлі / продажу готівково долара в банках знизилися за тиждень до 26,85 / 27,06 грн.

Експерти очікують, що подібна тенденція збережеться як мінімум протягом найближчого тижня, а це означає, що зараз найкращий час навчитися заробляти на коливаннях валют, щоб використовувати падіння долара для своєї вигоди!

Така можливість у всіх бажаючих буде 15 липня о 18:00 (GMT + 2) на безкоштовному онлайн-вебінарі від Альпарі "Світ змінюється. Як на цьому заробити?».

Макс Пархоменко, популярний фінансовий експерт, розповість, як не виходячи з дому можна ефективно заробляти в світі, що стрімко змінюється. А також, хто такі брокери і трейдери і чому важливо вміти їх розрізняти.

На вебінарі ви дізнаєтеся:

• Чи може трейдинг бути основним джерелом доходу?

• Чи існує чесний Форекс?

• Скільки на цьому можна реально заробити?

• Чи можна почати зі 100 доларів?

• Як цього навчиться швидко і безкоштовно?

Не пропустить цю можливість, адже для глядачів трансляції приготовлені бонуси та вигідні пропозиції, подробиці яких будуть оголошені після закінчення вебінару.

ДІЗНАТИСЬ БІЛЬШЕ

Участь безкоштовна. Для реєстрації достатньо залишити заявку на сайті, після чого вам буде надіслане посилання на пряму трансляцію.

Фахівці служби підтримки будуть раді відповісти на всі ваші запитання. Ви можете задати їх в мессенджерах і соцмережах, посилання на які є на сайті реєстрації на вебінар. Також пишіть нам на e-mail або телефонуйте за номерами:

info@alpari.com

+38 (044) 206-01-71

+38 (050) 213-17-17

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядає 1 незареєстрований відвідувач.