Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 липня 2020, 17:45

Ukrsibbank запрошує на онлайн покази фестивалю французького кіно

Ukrsibbank BNP Paribas Group і Arthouse traffic вперше представляють онлайн кінопоказ «Фестиваль французьких комедій. Ukrsibbank film fest».

Ukrsibbank з радістю запрошує цінителів витонченого французького гумору на онлайн церемонію відкриття, яка відбудеться 14 липня, саме в День взяття Бастилії, національного свята Франції. З 14 по 24 липня 2020 глядачі зможуть безкоштовно подивитися найкращі французькі комедії останніх років і поринути у яскравий світ кінематографа.

«Цілих 10 днів наші клієнти зможуть насолоджуватися кращими французькими комедіями. Кожен фільм отримав високі оцінки на різних кінофестивалях. Такий незвичний і водночас сучасний формат проведення фестивалю гарантує низку незабутніх сімейних вечорів або посиденьок з друзями біля екрану, а також приємні подарунки від банку, — розповів Костянтин Лежнін, заступник Голови Правління з роздрібного бізнесу Ukrsibbank BNP Paribas Group. – Святкуючи 30 років успішного розвитку банку разом з клієнтами, ми продовжуємо захоплюватися кінематографом і прагнемо розділити цю пристрасть з нашими друзями».

Спеціально для своїх клієнтів Ukrsibbank відібрав 100 пляшок вишуканого французького вина разом зі своїм другом – сомельє Олів'є Дюфуром. Протягом фестивалю ми розіграємо подарунки серед усіх зареєстрованих глядачів. Для участі у розіграші подарунків заповніть форму реєстрації. Також ми надамо 10 сертифікатів на відвідування французьких ресторанів у Києві активним коментаторам сторінки фестивалю Facebook і знавців французької комедії.

Програма фестивалю французьких комедій «Ukrsibbank film fest» складається з чотирьох картин: «Візьми мене штурмом», «Мадам», «Святковий настрій» і «Едмон».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися