Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 червня 2020, 12:35

У відділеннях Нової Пошти тепер можна отримати міжнародний грошовий переказ

У відділеннях Нової Пошти відтепер можна отримати міжнародні грошові перекази RIA. Про це повідомила пресслужба компанії.

У відділеннях Нової Пошти відтепер можна отримати міжнародні грошові перекази RIA.
Фото: ukrinform.ua

Що відомо про послугу

Компанія Пост Фінанс, що входить до групи компаній Нова Пошта, із червня запустила послугу отримання міжнародних грошових переказів у відділеннях Нової Пошти.

Перекази будуть здійснюватися через одну з найбільших міжнародних платіжних систем RIA.

Читайте також: Грошові перекази мігрантів в Україну скоротилися на 13,2%

Як отримати грошовий переказ

Щоб отримати грошовий переказ RIA, потрібно звернутися у пункти надання фінансованих послуг компанії Пост Фінанс, які знаходяться у відділеннях Нової Пошти, повідомити оператору номер переказу та пред’явити паспорт.

«За даними Національного банку України, сьогодні понад $5 млрд на рік ввозиться в Україну через неофіційні канали – потягами та автобусами тощо, що становить близько 50% усього трафіку міжнародних переказів в Україну на користь фізичних осіб.

Читайте також: Куди подінуться наші заробітчани після карантину

Наша мета – дати можливість українцям за кордоном швидко та безпечно переказувати гроші близьким та рідним, які отримають їх у відділеннях Нової пошти. Адже відділення є зараз навіть в невеликих містечках та селах. Наша розгалужена мережа дозволяє багатьом клієнтам отримувати перекази практично в себе біля дому, що може значно зекономити час», — коментує СЕО Пост Фінанс Андрій Кривошапко.

Які валюти можна переказувати

На першому етапі співпраці Пост Фінанс та RIA будуть доступні виплати переказів в Україні в національній валюті. Найближчим часом планується впровадити можливість і відправки грошових переказів з України за кордон.

Читайте також: Нацбанк знизив очікування щодо переказів трудових мігрантів в Україну

Нагадаємо

  • Приватбанк подовжив пільговий період для відправлення переказів з Польщі в Україну без комісії через мобільний додаток My Ria до 30 липня 2020 року.

Коментарі - 3

+
+6
Qwerty1999
Qwerty1999
24 червня 2020, 13:35
#
Ну и в чём прелесть варианта получения через НП — отправлять в долларах США или Евро,
а получать исключительно в гривнах по непонятному курсу…
+
+24
AleksandrBank
AleksandrBank
24 червня 2020, 15:28
#
Прелесть для Новой Почты, доп.заработок на переводе и курсе.
+
+15
solmor
solmor
24 червня 2020, 14:01
#
А ещё будет известно кто и какую сумму получил и от кого.... сплошной засвет - то чего боятся некоторые люди. При этом они боятся не бандитов, а государство...
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися