Мінфін - Курси валют України

Встановити
11 червня 2020, 9:01

Як вибрати карту, щоб вигідно і подорожувати і шопитись

Пам'ятаєте перше питання, яке ставлять консультанти відділу техніки, коли ви, наприклад, обираєте комп'ютер: «Які завдання потрібно вирішувати з його допомогою?». І виходячи з відповіді, підбирають параметри.

З банківською картою схожа історія. Обирайте її під свій стиль життя, щоб отримувати максимум вигод при кожній оплаті.

Як це можливо? Розповідаємо на прикладі нової лінійки пакетів послуг від Альфа-Банку Україна. Вона складається з трьох пакетів – White, Black та Graphite.

Що ж отримає власник пакета послуг від Альфи?

Новий дизайн і дві безкоштовні картки в кожному пакеті

В дизайні – акцент на колір і мінімалізм. На лицьовій стороні нанесено тільки ім'я клієнта, інша інформація про картку перенесена на зворотній бік. «Пластик» виглядає дуже стильно і сучасно.

У рамках кожного пакета можна оформити дві безкоштовні безконтактні картки, причому від обох платіжних систем і відразу в трьох різних валютах на вибір – гривня, долар, євро.

Клас карток варіюється:

  • Debit Mastercard World/Visa Rewards у пакеті White;
  • Mastercard Black Edition/Visa Signature у Black;
  • Visa Infinite/Mastercard World Elite у Graphite.

Дві платіжні системи – отже і подвійна порція привілеїв від МПС – акції, бонуси, сервіси.

Підвищені ліміти на зняття готівки в будь-якій точці світу і безкоштовне поповнення

Власники нових пакетів можуть безкоштовно зняти до 150 тис. грн на місяць в будь-якому банкоматі України та за її межами. У кожного пакета свій комфортний ліміт: White – 30 тис. грн, Black – 100 тис. грн, а Graphite – 150 тис. грн.

Поповнення рахунку також проходить без комісії. Для цього є кілька зручних способів: банкомати cash-in Альфа-Банку, в мобільному банку Alfa-Mobile Ukraine при поповненні картки з карток інших банків або з використанням номера IBAN, а також через платіжні термінали мереж EasyPay та City24.

Кешбек на щоденні покупки до 20%

Карти в рамках нових пакетів входять до програми винагород від Альфа-Банку – Cash'U CLUB. Кожен місяць власник отримує від банку свій індивідуальний список категорій покупок, за яким діє кешбек до 20%. Їх кількість може варіюватися від 2 до 7 категорій. Скільки буде у вас, залежить від статусу в програмі Cash'U CLUB.

А якщо ви прив'яжете картку до свого смартфону (або іншого гаджету) через сервіси Google Pay/Apple Pay, то отримаєте 0,5% кешбека за безконтактні оплати гаджетом.

Додатковий прибуток завдяки опції «Дохідний сейф»

«Дохідний сейф» — рахунок, прив'язаний до карти. Власник може переказати на нього бажану суму і отримувати за неї від 7% до 9% річних у гривні, залежно від пакета. Ще одна приємна новина – ці гроші можна зняти в будь-який момент. Весь процес займе не більше хвилини. Заходите до мобільного банку Alfa-Mobile Ukraine, відкриваєте меню карти і користуєтеся опцією «Поповнити» або «Зняти» в полі «Дохідний сейф».

Безкоштовні сервіси для подорожей

Пакети Black та Graphite дають клієнтам безкоштовний доступ до аеропортових сервісів. До їх послуг бізнес-зали в аеропортах різних країн від Visa (програма Lounge Key) та Mastercard, прискорені реєстрація багажу та проходження паспортного і митного контролю — FastLine — в аеропортах «Бориспіль» і «Київ», а також безкоштовна упаковка багажу в аеропорту «Бориспіль».

Можливість користуватися пакетом абсолютно безкоштовно

Треба лише виконати одну з умов протягом місяця:

  • зберігати в банку (депозити, рахунки) від 50 тис. грн
  • або здійснювати безготівкові купівлі будь-якою картою в пакеті послуг — від 10 покупок на місяць або на суму від 2500 грн щомісяця.

Наприклад, робите всього лише 10 транзакцій на місяць картою з пакету White, і він повністю безкоштовний. Плата за річне обслуговування за картками і зовсім відсутня, навіть в преміальних пакетах – Black та Graphite.

Цілодобова послуга консьєрж-сервісу в кожному пакеті. До недавнього часу консьєрж був доступний тільки VIP-сегменту. Нова лінійка ламає цей стереотип. Агенти сервісу «Альфа-Консьєрж Україна» допоможуть вирішити організаційні, побутові, консультативні, юридичні та інші запитання у режимі 24/7.

Для зручності клієнтів розроблено мобільний додаток «Альфа-Консьєрж Україна», через який найпростіше поставити завдання або отримати консультацію.

Клієнтам залишається тільки обрати пакет послуг, який найкраще відповідає вашому стилю життя.

Якщо карта потрібна для щоденних розрахунків – у транспорті, супермаркетах, для оплати послуг, оновлень домашньої техніки або ремонту тощо – обирайте White.

Якщо ваш стиль і ритм життя включають подорожі або ділові поїздки – Black та travel-опції до ваших послуг.

Graphite – це топовий пакет послуг для тих, кому важливо персональне обслуговування та ексклюзивні можливості.

Оберіть свій колір і стиль! Деталі за посиланням.

Коментарі - 7

+
+2
Siege
Siege
11 червня 2020, 11:00
#
Пакеты хорошие. Пользуюсь
+
+26
ramarren
ramarren
11 червня 2020, 13:39
#
Очень вовремя про путешествия!
+
0
mary27
mary27
11 червня 2020, 14:36
#
Сейчас самое время длля путешествий.
Только, вместо гостиницы будет больничный коридор.
А вместо очереди в аэропорт — очередь на ИВЛ.
+
0
AlexZerg
AlexZerg
12 червня 2020, 20:32
#
«Пакеты Black и Graphite дают клиентам бесплатный доступ к аэропортовым сервисам» .... они точно бесплатные, или на самом деле нужно тратить 5-6 тыс.грн. в последних 40 дней перед отъездом? Кто пользуется данными пакетами, подскажите.
+
0
Andrey M
Andrey M
16 червня 2020, 11:43
#
У дружини ЗП а Альфі і їй на минулому тижні при перевипуску видали «білу» ЗП карту.
3 рази користування банкоматом - і вона вже чорно-біла:)
+
+53
ballistic
ballistic
16 червня 2020, 12:11
#
«Що ж отримає власник пакета послуг від Альфи?»
купу заплутаних умов та комісії :)
+
0
Igorenya
Igorenya
16 червня 2020, 21:18
#
К примеру, делаете всего лишь 10 транзакций в месяц картой из пакета White, и он полностью бесплатный - хорошенькое дело!)))
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися