Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 червня 2020, 10:15

Invest Fest 2020: відвідати, не можна пропустити

Invest Fest 2020 — це благодійний онлайн-марафон від Фрідом Фінанс Україна, який відбудеться 12 червня. Його мета — підвищити рівень фінансової грамотності українців і зібрати гроші для лікування дітей в Інституті Амосова. Всі гроші, отримані від продажу квитків, будуть перераховані на рахунок Української Біржі Благодійності для проекту благодійного фонду «Твоя опора».

Протягом дня спікери будуть говорити про «карантинну кризу» та її вплив на кожного. А ще поділяться знаннями про інвестування, фондові ринки і способи примноження капіталу. Серед запрошених гостей: психолог Ольга Королик, фінансовий блогер Мирослав Король, директор компанії West Mills Станіслав Луцкович, генеральний директор Freedom Holding Согр. Тимур Турлов, президент інвестиційної групи «Універ» Тарас Козак, інвестиційний експерт Ерлан Абдикарімов, керівник управління депозитарної діяльності Андрій Супрун, член НКЦПФР Дмитро Тарабакін, директор з розвитку бізнесу Української біржі Олексій Сухоруков, журналіст Петро Шевченко та інші.

Вартість участі складає 299 грн. Учасниками можуть стати всі бажаючі, які хочуть знати:

  1. Як розпоряджатися бюджетом у кризу і не панікувати у складній ситуації.
  2. Що буде зі світовою і українською економікою у найближчій перспективі.
  3. Куди і як інвестувати, щоб отримувати стабільний пасивний дохід.

Програма Invest Fest 2020 передбачає три блоки: «Як не падати духом під час і після карантину?», «Про інвестиції в кризу, наша позиція — Strong Buy» та «Інвестиційний клімат в Україні, куди українцям варто інвестувати». Більше подробиць — на сайті.

Про організатора

Фрідом Фінанс Україна — інвестиційна компанія, яка відкриває перед клієнтами глобальні перспективи в світі цінних паперів та фондового ринку. Входить до складу холдингу Freedom Holding Corp. (США), брокери якого надають клієнтам доступ до світових фондових ринків. Акції холдингу пройшли лістинг на фондовій біржі NASDAQ (тікер-код FRHC). Фрідом Фінанс Україна — перший і поки що єдиний учасник фондового ринку, який відновив доступ клієнтів до біржових торгів через Інтернет.

Коментарі - 1

+
0
lsdog
lsdog
9 червня 2020, 14:08
#
Отсутсвие желания работать через брокеров и субброкеров из СНГ это нормально или это все предрассудки? Не доверять людям из снг это ок? Вполне) просто бизнес такой у нас в регионе, что людей кидают) торгуйте напрямую через американского брокера)
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися