Мінфін - Курси валют України

Встановити
3 червня 2020, 14:47

Кредити на білоруську техніку стають дешевшими

2 червня 2020 року підписано Договір між Урядом Республіки Білорусь та Глобус Банком про умови видачі кредитів для придбання в Україні товарів, вироблених в Республіці Білорусь.

Метою підписання даного дговору є участь Глобус Банку в білоруській Програмі з розвитку взаємовигідного торговельно-економічного співробітництва білоруських і українських підприємств і компаній.

Договір передбачає компенсацію білоруською стороною частини відсотків за користування банківськими кредитами, що видаються юридичним особам (фізичним особам) України, в рамках договору та Указу Президента Республіки Білорусь від 24 вересня 2009 р № 466 «Про деякі заходи щодо реалізації товарів, вироблених в Республіці Білорусь».

Глобус Банк спеціалізується на кредитуванні покупки устаткування, транспортних засобів і спеціалізованої техніки. Реалізація програми компенсації відсоткової ставки дозволить знизити вартість кредитів для українських позичальників банку, які купують товари білоруських виробників.

Підписання даного договору сприятиме розвитку і поглибленню торгово-економічного співробітництва Республіки Білорусь та України.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися