Мінфін - Курси валют України

Встановити
1 червня 2020, 9:00

Антикризова підтримка роботодавців від Jobmix.net

Стрімко набирає обертів сервіс з пошуку роботи Jobmix.net запустив антикризову кампанію з підтримки роботодавців. Сервіс вирішив удвічі знизити ціна на послуги для роботодавців: на спеціальні пропозиції, доступ до бази резюме, публікації вакансій та брендування ціна знижена аж на 50%.

Пошук нових співробітників для роботодавців — недешевий процес. Невеликі компанії і дрібні підприємці, коли починають шукати співробітників, стикаються з непідйомними цінами джоб-платформ. Такі складнощі лише посилюють відновлення бізнесу, який під тиском кризи. Jobmix.net став першим сайтом з пошуку роботу, де найбільш доступні ціни для роботодавців. В інтернет просторі України опублікувати вакансію дешевше ніж за 300 грн — нереально. Але тепер на Jobmix.net можна розмістити вакансію всього за 49 грн.

Подивитися нові ціни

«Весна 2020 різко змінила плани тисяч компаній і роботодавців. Деяким доводиться втихомирювати амбіції, хтось вже готовий приймати відчайдушні заходи. Але ми пропонуємо — не знижувати оберти, тому що ми знизили ціни», — прокоментувала свою ініціативу керівництво порталу працевлаштування Jobmix.net

Роботодавцям потрібна антикризова підтримка

Нарешті бізнес дочекався послаблення карантину, підприємці починають відновлювати роботу. Але криза нікого не обійшов стороною. Економіка України за найоптимістичнішими прогнозами буде відновлюватися від наслідків пандемії 12-18 місяців. Тому бізнесу і роботодавцям потрібна антикризова підтримка. Багато зараз ведуть активну кадрову трансформацію, набирають нових працівників, яких довелося скорочувати під час карантину. На тлі карантину у кожній галузі оголилися слабкі сторони, їх потрібно опрацьовувати — і для цього будуть потрібні нові співробітники. Інші підприємці знайдуть нові перспективні рішення розвитку, хтось повністю піде в онлайн — для цих цілей також потрібно шукати нових працівників. Очевидно одне, що посткарантинный світ вже не буде колишнім, кожен бізнес форсовано змінив свої плани, і буде продовжувати їх змінювати, враховуючи світові зміни.

Чому варто спробувати Jobmix.net

Зі старту Jobmix.net минуло пару місяців, але вже за цей час на сайті зареєструвалося більше тисячі компаній, а здобувачі розмістили більше 3000 резюме. Команда сервісу активно залучає нових користувачів. Щодня публікуються сотні нових резюме і вакансій. Для шукачів запустили призовий розіграш, який стимулює приплив нових резюме. Кожна анкета проходить поглиблену модерацію, тому резюме деталізовані і адаптовані під потреби роботодавців.

На Jobmix.net проста реєстрація компанії, немає затягнутих формальностей, з якими часто стикаються роботодавці. Вакансії на сайті допустимо розміщувати без надання документації про ІП, ФОП, ПП, СПД. Розробники сайту продумали, як спростити роботу рекрутерів і HR-менеджерів: від одного аккаунта можна зареєструвати кілька окремих компаній.

Опублікувати вакансію безкоштовно

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися