Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 травня 2020, 13:08

Українські лікарні отримали нові апарати ШВЛ від фонду Приватбанку «Допомагати просто!»

Ще дві українські лікарні отримали апарати штучної вентиляції легень експертного класу від Благодійного фонду Приватбанку «Допомагати просто!». Обладнання загальною вартістю близько 1,5 млн грн доставлено в рамках програми «Дихай! Разом проти коронавірусу».

Луганська обласна клінічна лікарня, що розташована в м. Лисичанськ, отримала апарат ШВЛ Hamilton-C1 Neo, аналогічний доставили в Київську обласну клінічну лікарню, що територіально знаходиться в м. Боярка.

«Ми поставляємо в медичні установи найкраще обладнання, яке здатне не тільки рятувати життя пацієнтів, а й полегшувати роботу лікарів, навантаження на яких в період епідемії надлюдське, — розказала Анна Павлова, директор Фонду. — Так, апарат даної моделі багатофункціональний, за його допомогою здійснюється як інвазивна, так і неінвазивна вентиляція, проводиться киснева терапія.

Завдяки компактному розміру апарат можна використовувати як в реанімаційних палатах, пунктах швидкої допомоги, так і при транспортуванні пацієнтів в межах медичної установи. Також важливо, що комплектація дозволяє використовувати апарат для новонарожених та недоношених дітей вагою від 500 грамів. Дане обладнання рятуватиме життя пацієнтів і після загрози коронавірусу ще багато років.

Ми вдячні всім нашим меценатам за небайдужість і продовжуємо доставку апаратів ШВЛ в українські лікарні».

Нагадаємо, що програма «Дихай! Разом проти коронавірусу» акумулює кошти банку та благодійні внески клієнтів для постачання українським лікарням обладнання, згідно з рекомендованим табелем МОЗ для боротьби з COVID-19.

Долучитися до програми можна:

Мінімальний розмір допомоги не обмежений.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися