Мінфін - Курси валют України

Встановити
12 травня 2020, 16:48

Як укріпити бренд роботодавця в кризу? HR-стратегії НБУ, UFuture, Deloitte і ще більше 20 компаній

Як UFuture оптимізує витрати, пов'язані з персоналом у кризу? Чого очікують від вас співробітники, і як ви можете допомогти команді працювати ефективніше? Якщо скорочення команди неминучі, то як це зробити з мінімальними репутаційними ризиками? Про це 15 травня на online-івенті HR-марафон #5 розкажуть фахівці з понад 20 великих компаній.

Коли: 15 травня.

Де: онлайн

Подробиці за посиланням.

Спікери: понад 20 HR-фахівців з Deloitte, Watsons, UFuture, НБУ, Taryan, ПБГ Ковальська та інших топових компаній!

Ви дізнаєтеся:

  • про сукупну винагороду як інструмент гнучкого управління від начальника управління оцінки та мотивації персоналу департаменту персоналу НБУ В'ячеслава Апаріна;
  • як проводити стратегічну сесію в кризу, розповість HRD групи компаній Taryan Ангела Піддубна;
  • чому лояльність ваших клієнтів безпосередньо залежить від навчання персоналу, і як це зробити максимально ефективно в онлайні, розповість керівник відділу навчання та розвитку бренду роботодавця Watsons Олеся Литвиненко;
  • чого очікує ваша команда від вас під час кризи? Про мотивацію, оплату праці та соціальне забезпечення розповість директор з управління персоналом ПСГ Ковальська Олена Кавка.

У цей складний для всього світу час організатори — бізнес-медіа бюро Ekonomika + і ділове онлайн-видання delo.ua запустили соціальну ініціативу — пакет FREE, щоб якомога більше HR-фахівців, СЕО і власників компанії отримали антикризові інструменти та побудували ефективну стратегію подальшого розвитку .

У вільному доступі ви можете отримати досвід фахівців з Deloitte, Watsons, DOC.ua, Madanes Advanced Healthcare Services

Повна вартість участі складає 399 грн! Обираючи її, ви отримуєте антикризові HR-інструменти 23 спікерів, консультації експертів у закритому чаті, нетворкінг з сотнею HR-фахівців, можливість задати питання спікеру під час виступу, моментальний доступ до презентацій і інші переваги живого заходи в онлайн-форматі.

Зареєструватися за спеціальною ціною можливо тут.

Обирайте свій формат та отримуйте антикризові стратегії провідних HR-фахівців!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися