Мінфін - Курси валют України

Встановити
29 квітня 2020, 15:42

EMEA Finance: Райффайзен Банк Аваль знову кращий банк в Україні, РБІ — кращий банк у ЦСЄ

Райффайзен Банк Інтернаціональ АГ (РБІ) отримав численні нагороди від видань Global Finance та EMEA Finance. Журнал Global Finance визнав РБІ «Кращим банком у Центральній та Східній Європі» у рамках нагородження найкращих банків світу The World's Best Banks 2020. РБІ отримує таке звання від цього фінансового видання уже 13-ий раз, починаючи з 2004 року.

  • Global Finance та EMEA Finance відзначили численними нагородами РБІ та банки Групи
  • РБІ отримав звання «Кращий банк у ЦСЄ» 13-ий раз від Global Finance і вп’яте поспіль від EMEA Finance
  • Райффайзен Банк Аваль названий «Кращим банком в Україні»
  • Усі банки мережі РБІ отримали нагороди від EMEA Finance

Як повідомлялося раніше, Райффайзен Банк Аваль цьогоріч знову отримав від Global Finance нагороду «Кращий банк в Україні».

У рамках нагородження кращих банків у Європі (Europe Banking Awards 2019) виданням EMEA Finance, РБІ загалом отримав 23 нагороди. Журнал присвоїв РБІ звання «Кращий банк у ЦСЄ та СНД» п’ятий раз поспіль.

EMEA Finance також визнав Райффайзен Банк Аваль «Кращим банком в Україні».

Голова правління банку Олександр Писарук зазначив: «Для нашого банку це велика честь вкотре отримати таку престижну нагороду, що є підтвердженням правильно обраної стратегії розвитку, стабільності нашого бізнесу, якості наших продуктів і послуг, спрямування на інновації. У ці непрості часи ми докладаємо максимум зусиль для забезпечення безперебійної роботи банку та покращення онлайн-сервісів, дбаючи про безпеку наших клієнтів. Продовжуємо успішно долати виклики сьогодення».

EMEA Finance також визнав РБІ «Кращим банком в Австріїі» і кращими у своїх країнах дочірні банки РБІ у Білорусі, Боснії та Герцеговині, Болгарії, Хорватії, Угорщині, Косово, Румунії, Сербії та Словаччині.

Банки мережі РБІ в Албанії та Росії визнано «Кращими іноземними банками».

Крім того, журнал EMEA Finance назвав банки РБІ в Австрії, Білорусі, Чеській Республіці та Румунії «Кращими інвестиційними банками».

Дочірні банки в Болгарії, Словаччині, Чеській Республіці та Угорщині отримали нагороду як кращі приватні банки у своїх країнах, а компанія Raiffeisen Capital Management – як краща компанія з управління активами в Австрії.

«Ці нагороди, а особливо частота, з якою нам їх вручають, багато значать для нас. Вони свідчать про правильність нашого стратегічного спрямування, а також про якість наших продуктів та відданість справі й професіоналізм наших працівників», – сказав Голова правління РБІ Йоганн Штробль.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися