Мінфін - Курси валют України

Встановити
14 квітня 2020, 12:13

Як виглядатимуть нові моделі iPhone

Як повідомляє lblv.com, посилаючись на інформацію Bloomberg, нові айфони не матимуть заокруглених кутів, а їх бічні панелі стануть сталевими, так як у iPad Pro. Гаджети будуть оснащені потужнішим процесором, довгоочікуваним 5G-модулем і більш широким екраном.

За інформацією джерел, які ознайомлені з планами техгіганта, дизайн нових айфонів, презентація яких очікується восени, буде відрізнятись від попередніх версій смартфонів.

Як повідомляє агентство, цього року в планах Apple випустити два флагманських смартфона, що стануть більш досконалими версіями iPhone 11 Pro і Pro Max, а також два бюджетних варіанта з меншим набором функцій. Фахівці очікують, що у всі моделі буде вбудований 5G-модуль, якого так давно чекали шанувальники «яблучної» продукції.

Візуальні зміни можна буде побачити у флагманських моделях. За інформацією Bloomberg, їх дизайн схожий з випущеним у 2018-му планшетом iPad Pro. Очікується, що краї екрану не будуть заокругленими, а бокові панелі гаджета будуть укріплені нержавіючою сталлю. Також є припущення про те, що екран стане більшим (конкретні параметри поки не вказуються). Всі моделі матимуть потужніший процесор, який забезпечить кращі можливості для роботи з AR-програмами (доповненої реальності).

Також восени буде представлена ​​колонка HomePod, що буде вдвічі менше попередньої версії. Ще одним гаджетом, який очікується цієї осені, є брелок Apple Tags. Він допоможе знайти ключі або загублений гаманець через синхронізацію зі смартфоном.

При цьому не виключається, що осінню презентацію Apple можуть перенести з вересня на пізніший термін у зв'язку з епідемією COVID-19. Карантинні заходи, введені багатьма країнами світу, вже сьогодні призвели до зниження попиту на продукцію і порушили ланцюги постачань.

Акції Apple торгуються по 273 долара, подорожчавши на останній сесії на 1,96%, повідомляють аналітики LBLV.

Дмитро Єршов, фінансовий аналітик LBLV.com

Джерело: Мінфін