Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 квітня 2020, 17:39

Райффайзен Банк Аваль вкотре визнаний кращим банком України, — Global Finance

Райффайзен Банк Аваль вкотре отримав звання «Кращий банк в Україні» в рейтингу журналу Global Finance «Кращі банки в Центральній та Східній Європі 2020» у рамках 27-го щорічного нагородження виданням кращих банків світу.

Вручення нагород переможцям рейтингу відбудеться 17 жовтня 2020 року під час урочистої церемонії нагородження в рамках проведення зустрічей представників МВФ та Світового банку в Національному прес-клубі у Вашингтоні.

Переможців обирали серед більш ніж 150 країн Африки, Азії, Центральної та Східної Європи, Латинської Америки, Близького Сходу, Північної Америки та Західної Європи.

Переможцями цьогорічних нагород стали банки, які уважно ставляться до потреб клієнтів на ринках зі складними умовами та досягли кращих результатів, заклавши підвалини для майбутнього успіху.

Вибір переможців рейтингу здійснювався редколегією журналу Global Finance після розширених консультацій з фінансовими директорами компаній, банкірами і банківськими консультантами та аналітиками з усього світу.

При визначенні найкращих банків журнал Global Finance брав до уваги як фактори, що базуються на кількісних показниках, так і думки експертів.

Банки-претенденти надавали відповідні заявки на запит видання. Об’єктивними критеріями оцінки їхньої діяльності, що бралися до уваги при визначенні переможців, були такі показники, як:

зростання активів, прибутковість, географічне охоплення, стратегічні взаємовідносини, нові досягнення в бізнесі та інноваційність продуктів. Суб’єктивні критерії включали думки аналітиків щодо акціонерного капіталу і кредитного рейтингу, а також консультантів у банківській сфері та інших експертів у цій галузі.

«Банківська індустрія зіштовхується з усе більшими викликами, пов’язаними зі зростаючими вимогами клієнтів стосовно безпеки онлайн-доступу до банківських послуг при тотальному контролі й одночасно високій гнучкості, – підкреслив Джозеф Джіаррапуто, видавець та головний редактор журналу Global Finance. – Визначення кращих банків світу нашим виданням протягом 27 років допомагає казначейським службам і фінансовим директорам компаній обирати банківських партнерів, здатних постачати фінансові сервіси найвищого ґатунку з використанням інноваційних технологій».

Голова правління Райффайзен Банку Аваль Олександр Писарук зазначив: «Це велика честь для нашого банку отримати таку високу нагороду від авторитетного і визнаного в усьому світі видання. Навіть у ці часи невизначеності Райффайзен Банк Аваль робить усе можливе, щоб підтримати своїх клієнтів та економіку країни в цілому. Ми продовжуємо кредитувати корпоративних клієнтів та клієнтів МСБ, особливо в аграрному секторі, оскільки це стратегічна і надважлива галузь для економіки країни з огляду на її внесок у забезпечення зайнятості населення, частку у ВВП та доходи від експорту продукції».

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися