Мінфін - Курси валют України

Встановити
8 квітня 2020, 17:00

Працюйте онлайн та вчіться без обмежень

Аби не порушувати звичний ритм життя, всім клієнтам Райффайзен Банку Аваль запропоновано скористатися пропозицією від Microsoft: безкоштовно 6 місяців користування сервісами Microsoft* для бізнес-клієнтів та безстроково – для навчальних закладів.

Teams: для оперативного зв’язку та спільної роботи з колегами, обміну документами та відслідковування завдань, проведенння відеонарад та конференцій.

Office 365 E1, якщо прагнете більшого: для доступу до електронної пошти та календарів, користування веб-програмами Office та файловим сховищем, організації внутрішньої соціальної мережі та корпоративного порталу.

Office 365 A1: для ефективного навчання будь-де та будь-коли.

Заходьте та отримуйте доступ до сервісів Microsoft прямо зараз.

Доступно для малого, середнього і великого бізнесу, освітніх закладів та державних установ.

* У зв’язку із підвищеним попитом на інструменти для ефективної дистанційної роботи, корпорація Microsoft протягом 6 місяців надає можливість розпочати безкоштовне використання сервісу Microsoft Teams та пакету Office 365 E1 представникам бізнесу та державних установ.

Якщо у вашої компанії немає ліцензії Teams, ви можете півроку безкоштовно користуватися Office 365 E1.

Технологічну підтримку щодо підключення, адаптації сервісів Microsoft та освоєння усіх сценаріїв хмарних інструментів надає компанія SMART business

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися