Мінфін - Курси валют України

Встановити
27 березня 2020, 14:53

Перевіряйте свої карткові ліміти в додатку Raiffeisen Online

Перевіряйте, будь ласка, свої карткові ліміти в додатку Raiffeisen Online.

Райффайзен Банк Аваль, незважаючи на складну ситуацію в країні і світі, працює стабільно, впроваджуючи додаткові заходи щодо забезпечення безперебійної роботи.

Відділення і всі системи банку залишаються в робочому режимі, і він продовжує задовольняти щоденні потреби своїх клієнтів.

Розуміючи можливість додаткового кредитного навантаження у зв'язку з погіршенням економічної ситуації в країні, банк прийняв рішення про регулювання кредитних лімітів клієнтів.

Банк буде регулювати розміри кредитних лімітів з урахуванням кредитної історії клієнтів, оцінки ризику, обсягів використання кредитних ресурсів за останні 6 місяців та подальшого розвитку економічної ситуації.

У той же час, у зв'язку з карантином в період з 1 березня по 30 квітня банк не нараховує пеню і штрафи за несвоєчасну оплату кредиту, а також не підвищує відсотки за кредитами на споживчі цілі.

Однак просимо вас відповідально ставитися до ваших зобов'язань перед банком, і в разі виникнення проблем з обслуговуванням кредиту повідомляти про це банк, адже у банку діють різні програми реструктуризації.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися