Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 березня 2020, 14:50

Як безкоштовно запустити власний інтернет-магазин під час карантину

Українська IT-компанія Shop-Express вирішила підтримати вітчизняних підприємців, чий заробіток опинився під загрозою через пандемію коронавірусу. На базі своєї IT-платформи компанія дає можливість безкоштовно створювати й запускати інтернет-магазини. Про це йдеться в повідомленні компанії.

Українська IT-компанія Shop-Express вирішила підтримати вітчизняних підприємців, чий заробіток опинився під загрозою через пандемію коронавірусу.
Фото: ubr.ua

Хто може відкрити магазин

«Зараз в умовах карантину дуже високий ризик краху бізнесу. Ми хочемо підтримати підприємців в цей нелегкий час, на перший час запропонувавши інструмент для продажу в інтернеті, щоб компенсувати втрати.

Підприємці зможуть створити інтернет-магазин на базі нашого сервісу, наповнити його товарами, додати необхідні тексти і запустити з власним доменним ім'ям», — каже співзасновник платформи Олексій Петриченко.

Читайте також: ТПП розповіла, як працювати бізнесу в умовах форс-мажору

Як скористатися пропозицією

Щоб відкрити інтернет-магазин на платформі Shop-Express, потрібно зареєструватися на сайті з 18 березня до 31 травня 2020 року. Після цього ви отримаєте повний безкоштовний доступ до платформи терміном на два місяці.

Фахівці компанії допоможуть розібратися з технічними питаннями.

Читайте також: Кредитні канікули для бізнесу. У НБУ розповіли, як це буде на практиці

Про платформу Shop-Express

Платформа Shop-Express була запущена в 2017 році як інструмент для організації прямих продажів в інтернеті. З її допомогою можна створити інтернет-магазин з широким набором функцій, не вдаючись до послуг дорогих фахівців.

Такі функції, як прийом платежів з карт Visa/Mastercard, інтеграція з маркетплейсами, агрегаторами цін, CRM-системами, службами доставки та багато інших вже реалізовані, їх не потрібно розробляти самостійно.

Раніше повідомлялося

  • Мінекономіки запустило портал для підтримки підприємців, діяльність яких постраждала через введення карантину. Зараз портал доступний за посиланням.

Коментарі - 2

+
+30
ViktorFedorovi
ViktorFedorovi
24 березня 2020, 15:23
#
Очередная ноунейм шарага
+
+2
LudmilaZ
LudmilaZ
31 жовтня 2020, 10:32
#
Как владелец интернет магазина понимаю, что бесплатный сайт не подходит для торговли, если у вас большой ассортимент и много категорий товара. Плюс всегда нужен программист на подхвате, так как сайт требует постоянных доработок.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися