Мінфін - Курси валют України

Встановити
16 березня 2020, 13:20

Укрзалізниця поверне пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні рейси

Укрзалізниця повертатиме пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні потяги, без стягнення додаткових зборів. Про це повідомляє пресслужба УЗ.

Укрзалізниця повертатиме пасажирам повну вартість квитків на скасовані міжнародні потяги, без стягнення додаткових зборів.
Фото: ukrinform.ua

Як повернути гроші

Щоб повернути гроші за придбані квитки, пасажири мають звернутися в будь-яку залізничну касу. Гроші за квитки, придбані через інтернет, повертаються через онлайн сервіси.

«На потяги, яким буде обмежено маршрут, повну вартість квитка можна повернути у випадку, якщо була скасовано зупинка, до якої пасажир мав проїзний документ.

У всіх інших випадках повернення проїзних документів здійснюється на загальних підставах відповідно до „Правил перевезення пасажирів, багажу, вантажобагажу та пошти залізничним транспортом України“, — йдеться у повідомленні.

Читайте також: В Україні закрили 107 пунктів пропуску (cписок)

Які потяги скасували

  • Росія і Білорусь призупиняють залізничне сполучення з Україною, Молдовою та Латвією з 17 березня. Гроші за квитки можна повернути в залізничних касах на території країн, де вони були придбані, а електронні проїзні документи здати за допомогою сайтів, де їх оформили.
  • Раніше скасували пасажирські потяги з Москви до Берліна й Парижа. Це сталося після того, як Польща, на території якої курсують ці потяги, на закрила кордон через пандемію коронавірусу.

УЗ запустила Telegram-канал для інформування пасажирів про зміни в розкладі

Раніше повідомлялося

  • З 15 березня Україна на два тижні закриває кордон для іноземних громадян, щоб обмежити поширення коронавірусу.
  • З 17 березня Україна закриє пасажирське авіасполучення.
  • З 12 березня 2020 року в Україні оголосили тритижневий карантин по всій країні.
  • Наразі в Україні відомо про п'ять випадків зараження коронавірусом, один з них виявився летальним. 13 березня від коронавірусу померла 71-річна пацієнтка з Радомишля Житомирської області.

Читайте також: У Києві закривають усі заклади торгівлі. Працюватимуть банки, аптеки, продуктові магазини та АЗС

Коментарі - 1

+
0
Kalluri
Kalluri
16 березня 2020, 13:21
#
Минус кассовый сбор, комиссия, тариф, сбор на вокзал, страховка, ндс
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися