Мінфін - Курси валют України

Встановити
2 березня 2020, 13:27

Альфа-Банк (Україна) отримав нагороди FinAwards 2020 за найвигідніший кешбек, відгуки клієнтів та кредит готівкою

28 лютого провідні фінансові сайти країни – «Мінфін» і Finance.ua – оголосили переможців премії FinAwards 2020. Альфа-Банк Україна виборов одразу чотири нагороди в номінаціях «Краща рекламна кампанія», «Краща програма лояльності», «Народний банк» і «Кращий кредит готівкою».

Вибір кращих відбувався шляхом голосування незалежного авторитетного журі, експертної групи редакції сайтів Мінфін, Finance.ua і відкритого голосування читачів сайту.

Програма лояльності Cash'U CLUB підкорила експертів і користувачів вигідною пропозицією серед аналогічних продуктів на ринку. Учасник клубу отримує кешбек 0,5% на всі покупки та до 20% кешбек в окремих категоріях. При цьому має можливість повертати на свою карту рекордну суму – до 5000 грн в місяць. Подібний набір вигод для клієнта доступний тільки власникам карт Альфа-Банку.

Високий рівень сервісу і робота з клієнтськими запитами підтвердила позицію Альфа-Банку в рейтингу «Народний банк», який формується з урахуванням кількості позитивних відгуків відвідувачів сайту «Мінфін». Фахівці банку 24/7 онлайн-зв'язки з клієнтами і готові оперативно допомогти у вирішенні нагальних питань. Протягом року Альфа-Банк впевнено піднімався в рейтингу, і протягом останніх місяців впевнено займає другу позицію.

Першість у номінації «Краща рекламна кампанія» демонструє вивірений підхід банку до комунікації з клієнтом, щоб найкращим чином донести йому інформацію про продукт. Для цього до розробки і реалізації залучаються кращі експерти креативної індустрії України.

Ще раз переконатися в цьому можна на прикладі поточної рекламної кампанії в підтримку ще одного переможця FinAwards 2020 – кредиту готівкою, яка стартувала на початку березня 2020 року. У цьому році Альфа-Банк Україна удосконалив внутрішні процеси і тепер пропонує клієнтам такі ж вигідні кредити готівкою, але ще швидше – оформлення та видача коштів за 45 хвилин. Максимальна сума кредиту досягає 500 000 грн. Клієнт отримує кошти безпосередньо у відділенні, або з доставкою від мобільного банкіра. Рекламна кампанія проходить з яскравим слоганом «Кеш тобі теж»!

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися