Мінфін - Курси валют України

Встановити
26 лютого 2020, 15:08

Третій рік поспіль Ощадбанк та Mastercard забезпечать cashless на Atlas Weekend

Третій рік поспіль Ощадбанк стає ексклюзивним партнером музичного фестивалю Atlas Weekend 2020. Це означає, що завдяки Ощадбанку та Mastercard усі розрахунки на цьому заході будуть повністю cashless. Традиційно найбільший музичний фестиваль Східної Європи відбудеться з 7 по 12 липня на території ВДНГ. Очікується, що його відвідають близько 600 тис. гостей.

Для організації найбільшої території cashless-оплат в Україні Ощадбанк забезпечить торговців фестивалю (фуд-корти, бари, стріт-маркети) POS-терміналами, створить зони поповнення карток із інформаційно-платіжними терміналами. Крім того, кожен бажаючий зможе безкоштовно завантажити до свого NFC-гаманця миттєву цифрову картку prepaid Mastercard від Ощадбанку для зручних розрахунків.

У 2019 році Atlas Weekend відвідало понад 550 тис. шанувальників музики. Вони розрахувались безготівково майже 370 тисяч разів. При цьому 71% розрахунків було здійснено безконтактно – за допомогою смартфонів, годинників. Банк зафіксував безготівкові розрахунки картками іноземних банків 74 країн зі всіх куточків світу. ТОП-5 країн за найбільшою кількістю транзакцій: Білорусь, Велика Британія, США, Польща, Туреччина.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися