Мінфін - Курси валют України

Встановити
18 лютого 2020, 13:07

Готуємося до посівної: нова партнерська програма для аграріїв від ПУМБ і «Сингента»

Перший Український Міжнародний Банк (ПУМБ) приєднався до програми «ЛегкоПосівна 2020» провідною агрохімічної компанії «Сингента».

В рамках програми агро клієнти банку можуть скористатися пропозицією на придбання насіння та засобів захисту рослин на вигідних умовах фінансування за зниженою процентною ставкою – 10.33% річних у гривні. Асортимент компанії «Сингента» налічує більше 80 засобів захисту рослин, велика кількість гібридів і сортів насіння польових і овочевих культур, яка користується великим попитом серед представників агро індустрії по всьому світу.

«Посівна кампанія навряд чи не самий важливий і хвилюючий етап для кожного фермерського господарства. Чи ефективно були проведені посівні роботи, покаже майбутній урожай, який, не в останню чергу, залежить від якості обраних насіння та ЗЗР. Приєднавшись до «ЛегкоПосівна 2020» компанії «Сингента», ми подбали про те, щоб наші клієнти напередодні посівної змогли отримати вигідне фінансування і забезпечити своє підприємство кращою продукцією», – зазначає Володимир Онищук, керівниця розвитку продажів агро ПУМБ.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися