Мінфін - Курси валют України

Встановити
6 лютого 2020, 14:32

Перший на Донбасі: Ощадбанк видав перший пільговий кредит у рамках програми «Доступні кредити 5-7-9%»

06 лютого 2020 року Ощадбанк видав перший кредит у рамках державної програми підтримки мікро- та малого бізнесу «Доступні кредити 5-7-9%». Його отримав підприємець з Маріуполя Євген Пустовіт, який вже 16 років виробляє та продає побутові, офісні та торгові меблі. Його історія – суцільний стартап. У 2004 році, звільнившись з заводу, він вирішує відкрити майстерню та працювати на себе. З року в рік власна справа Євгена розвивається, напрацьовується клієнтська база. Завдяки пільговому кредиту його бізнес отримає новий поштовх. Фінансування під 7% на 5 років дає підприємцю можливість придбати свердлильний верстат із числовим програмним управлінням. Це сприятиме збільшенню обсягу виробництва та створенню двох нових робочих місць, що в свою чергу здешевить кредит до 5% річних.

Перший кредит

«Символічно, що перший доступний кредит отримав підприємець зі сходу країни. Цей регіон для нас є особливим. Ощад був і є першим, хто реалізовує державні та міжнародні програми підтримки саме на Донеччині та Луганщині, розвиває та максимально допомагає місцевому малому бізнесу. Загалом бачимо неймовірний інтерес до програми та тисячі звернень від підприємців по усій країні. Ощадбанк працює за принципом відповідального кредитування, тому сфокусований на реальному прирості якісного кредитного портфеля, тобто на реально виданих кредитах. Чекаємо всіх охочих підприємців в Ощадбанку», – зазначив Андрій Пишний, голова правління Ощадбанку.

Підписання кредитної угоди відбулось у відділенні нового формату Ощадбанку в Краматорську за участю голови Донецької обласної державної адміністрації Павла Кириленка та начальника Донецького обласного управління Ощадбанку Світлани Яківчик.

Кредит

Клієнти з будь-якого містечка України можуть подавати заявки за посиланням, у відділеннях Ощадбанку та у Контакт-центрі – 0 800 219 800.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися