Мінфін - Курси валют України

Встановити
30 січня 2020, 18:30

Ukrsibbank — банк для мінливого світу

У цьому році Ukrsibbank BNP Paribas Group святкує 30 років успішного розвитку та зростання разом з клієнтами.

СЬОГОДНІ БАНК ДЛЯ МІНЛИВОГО СВІТУ

Початок роботи банку фактично збіг з початку фінансової системи України. Щоб стати банком для майбутнього, банк постійно трансформувався: від відділення в обласному центрі — до участі в одній з найбільших фінансових Груп — BNP Paribas, від регіонального банку до лідера національної економіки.

Все це час ключовим гаслом банку були різні слогани. Але спочатку банк ставив пріоритет своїх партнерів — кожного клієнта — «Розуміємо всіх, цінуємо кожного». З приєднанням банку до Групи BNP Paribas ключовим повідомленням Ukrsibbank стало «Зірки до Ваших послуг» — так банк підкреслив, що найкраща команда готова надати українським клієнтам провідний європейський сервіс. Адже BNP Paribas і зараз є однією з найбільших європейських фінансових груп, представлених в Україні. Вже згодом банк адаптував слоган під ключовою девіз BNP Paribas і до кінця 2019 Ukrsibbank відомий як «Банк позитивних змін».

Починаючи з цього року, банк повністю переходить на ейдетику групи. Відтепер Ukrsibbank — Банк для мінливого світу. Це гасло, яке об'єднує BNP Paribas в різних країнах світу.

ЩО ЗНАЧИТЬ БУТИ БАНКОМ ДЛЯ МІНЛИВОГО СВІТУ?!

Бути банком для світу, що змінюється, — це постійно адаптуватися до нових реалій, і навіть більше — бути на крок попереду. Передбачати зміни і перетворювати їх у можливості для наших клієнтів та суспільства. Залучення інновацій та сталий розвиток — це те, що дозволяє банку адаптуватися під нові потреби ринку, пропонувати клієнтам нові технологічні рішення та інтегруватися до зміни сучасного світу.

Сьогодні Ukrsibbank як частина BNP Paribas має амбітну політику корпоративної соціальної відповідальності і прагне до позитивного впливу на суспільство і навколишнє середовище. Ще в 2017 році група вирішила просувати важливість соціальних і екологічних аспектів на всіх етапах операційних рішень.

У першу чергу банк підтримує аспекти, на які може впливати завдяки координації доступності продуктів і послуг, партнерських програм, дій відповідального роботодавця, прозорою закупівельної політики, програм корпоративно-соціальної відповідальності, а головне — залучення команди до проактивної позиції — Engagement. Банк, як і Група, має чотири основні пріоритети — перехід на поновлювані джерела енергії, залучення молоді, нові форми підприємництва та локальна присутність.

Так, фінансуючи і обслуговуючи великі та малі компанії, підприємців, клієнтів, банк сприяє розвитку економіки. Щодня банк працює з клієнтами та підтримує їх у реалізації малих і масштабних проектів, які формують і змінюють їхнє життя. Банк постійно вдосконалює клієнтський досвід і розробляє послуги та рішення, що відповідають потребам клієнтів світу, який постійно змінюється.

Ukrsibbank вдячний всім своїм партнерам: промисловим лідерам, інноваційних ІТ компаніям, підприємцям, кожному клієнтові, який розраховується щодня картками банку, або використовує переваги інтернет-банкінгу або безконтактних платежів. Адже саме завдяки їх довірі банк успішно працює на ринку, і визнано лідером низкою українських та міжнародних експертів.

Напередодні свого 30-річчя Ukrsibbank зібрав 12 історій своїх клієнтів. Це історії про сміливих особистостей, які живуть у світі, який постійно змінюється. Всі ці історії наповнені змінами: викликами і досягненнями. Ukrsibbank радий і гордий бути частиною цих історій. Як банк для тих, хто змінюється. Як банк для мінливого світу.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися