Мінфін - Курси валют України

Встановити
22 січня 2020, 18:46

BNP Paribas — №1 французький банк та №3 у світі в списку «100 глобальних найбільш стійких корпорацій»

BNP Paribas — головний акціонер Ukrsibbank шостий рік поспіль входить до рейтингу «100 глобальних найбільш стійких корпорацій» «Global 100 Most Sustainable Corporations», який щорічно публікується канадським журналом Corporate Knights — «Корпоративні лицарі» з нагоди відкриття Всесвітнього економічного форуму в Давосі.

Вперше BNP Paribas увійшов до переліку «100 глобальних найбільш стійких корпорацій» в 2015 році. За цей час банк піднявся на 50 рядків і зараз займає 31 місце серед всіх глобальних найбільш стійких компаній в світі.

Завдяки відмінним результатам BNP Paribas став №1 серед французьких банків, №2 — європейський банк і №3 банк у світі (серед 427 банків, які оцінювалися).

У цьому році група BNP Paribas досягла особливого успіху в галузі соціальної відповідальності (охорона здоров'я та безпека, пенсійні внески, гендерна рівність в Раді директорів ...) і розвитку фінансових продуктів і послуг з позитивним впливом. Крім того, інтеграція групою індикаторів КСВ високо оцінена експертами рейтингу. Це той елемент, який істотно виділяє Групу в банківському секторі.

«Ми пишаємося тим, що вже шостий рік входимо до переліку «100 глобальних найбільш стійких корпорацій». Постійні хороші результати у щорічному міжнародному рейтингу «Corporate knights» підкреслюють рішучість BNP Paribas виконувати свої зобов'язання бути відповідальним банком, а також ефективність дій Групи для досягнення екологічних, соціальних та управлінських цілей», — підкреслила Лоренс Пессе Керівник корпоративної соціальної відповідальності BNP Paribas Group.

В рейтинг Global 100 Most Sustainable Corporations увійшли компанії з усього світу, які найбільше сприяли сталому розвитку і досягли успіху в збалансування фінансових показників з корпоративною соціальною відповідальністю.

Для складання рейтингу 2020 «Corporate knights» досліджував 7395 компаній, публічно котируються, з валовим доходом мінімум 1 млрд дол за 2018 фінансовий рік. Компанії оцінювалися за 21&nbp;показником.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися