Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 січня 2020, 17:40

Ryanair відкрив рейс в Будапешт із Харкова

16 січня ірландський лоукостер Ryanair виконав свій перший рейс за маршрутом Харків-Будапешт. Про це з посиланням на повідомлення аеропорту інформує ЦТС.

Частота рейсів

Рейси в столицю Угорщини Будапешт перевізник виконуватиме двічі на тиждень — по четвергах і неділях, протягом як зимового, так і літнього сезонів.

Вартість квитків

Вартість квитків по даному напрямку становить від 16,99 євро. Наразі квитки за цією ціною можна придбати до кінця дня в п'ятницю, січня, на період подорожі до кінця квітня.

З якою кредиткою краще їхати за кордон. Рейтинг карт

Раніше повідомлялося

  • З харківським аеропортом Ryanair почав співпрацювати в кінці березня 2019 року. У червні він запустив повідомлення Харків-Краків, у жовтні — перельоти в Вільнюс і Познань.
  • 29 березня 2020 року авіакомпанія відкриє напрямок Харків-Варшава (Модлін), який буде виконувати двічі на тиждень — по середах і неділях.

Читайте також: SkyUp змінить правила перевезення пасажирів і багажу

  • З червня 2020 року рейси в Будапешт також запустить інший лоукостер — Wizz Air. Частота складе також два рази на тиждень. Раніше старт цього напрямку на літо 2020 року анонсував і Ryanair, проте в листопаді оголосили, що польоти почнуться на початку року.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися