Мінфін - Курси валют України

Встановити
15 січня 2020, 19:05

Головне за середу: минулорічні прибутки банків та чому нерезиденти можуть вийти з ОВДП

Минулий рік банки завершили з рекордним прибутком. Лише у листопаді він перевищив 7 млрд грн, а за 11 місяців 2019 року – склав більше 59 мільярдів гривень. Це найбільший показник за всю історію банківської системи. Для порівняння: за 11 місяців 2018 року банки заробили лише 19,9 мільярдів гривень.

Ощадбанк знизив ставки за всіма депозитами фізосіб

Державний Ощадбанк з 15 січня знизив відсоткові ставки за депозитами у всіх валютах для фізичних осіб.

Чому нерезиденти можуть вийти з ОВДП. Три сценарії

На першому в 2020 році аукціоні Міністерство фінансів продало ОВДП більш ніж на 6 млрд грн. Нерезиденти як і раніше виявили значний інтерес до держоблігацій. Нагадаємо, минулого року вони збільшили свої вкладення в ОВДП у 18,5 разів до більш ніж 117 млрд грн. Чого від них очіукувати далі.

Нові зарплати для чиновників: Кабмін встановив сітку зарплат

Кабінет міністрів змінив принципи оплати праці і встановив сітку зарплат для топ-чиновників. Про це повідомив народний депутат Олексій Гончаренко

Велика приватизація: ФДМ оприлюднив перелік підприємств

В газеті Фонду державного майна України «Відомості приватизації» оприлюднено перелік об'єктів великої приватизації державної власності на 2020 рік.

Вихід на пенсію: З квітня пенсійний вік для жінок збільшиться

З першого квітня 2020 року пенсійний вік для жінок збільшиться на півроку і буде становити 59,5 років. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Пенсійного фонду

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися