Мінфін - Курси валют України

Встановити
9 січня 2020, 11:24

У Києві знову підірвали банкомат Ощадбанку

У ніч на 9 січня в Києві на вулиці Закревського відбулася спроба підриву банкомату в зоні самообслуговування відділення Ощадбанку. Зловмисникам не вдалося заволодіти грошима, постраждалих немає. Про це повідомляє Інформатор.

У ніч на 9 січня в Києві підірвали банкомат у цілодобовому відділенні Ощадбанку по вулиці Закревського.
Фото: kiev.informator.ua

Що відомо

Дзвінок на лінію екстрених служб надійшов близько 02:45. Чоловік, який зателефонував на 102, розповів поліцейським, що почув вибух, коли вийшов з магазину по сусідству з відділенням. Він бачив, як чотири людини в балаклавах і чорному одязі тікають.

З'ясувалося, що зловмисники намагалися підірвати банкомат, щоб вкрасти гроші, але їм це не вдалося. Після детонації відкрилася лише зовнішня кришка, а сам сейф залишився закритим.

На щастя, ніхто не постраждав і саме приміщення не отримало серйозних пошкоджень. Розслідуванням інциденту займаються правоохоронні органи.

Читайте також: В Ощадбанку прокоментували справу про розкрадання 2 мільйонів пенсій

Раніше повідомлялося

  • Це не перший підрив банкомату Ощадбанку. 30 листопада у Дніпровському районі Києва двоє невідомих чоловіків підірвали відділення Ощадбанку з метою вкрасти гроші з банкомату. Але вже наступного дня зловмисників вдалося затримати.

Коментарі - 7

+
0
Serhii Kyrychenko
Serhii Kyrychenko
9 січня 2020, 11:41
#
Не понимаю, это из тех кто задолжали МФО под бешеные проценты много денег, или те которые не боятся нашу «реформированную» полицию?
+
0
yarg
yarg
9 січня 2020, 11:42
#
А нереформированную милицию кто-то боялся ? ту , которая боялась выйти за двери райотдела даже по вызову на убийство ....
+
0
Леонид Серов
Леонид Серов
9 січня 2020, 12:22
#
Или та полиция которая в Киеве в своем отделении получила по *** от цыган.
+
0
yarg
yarg
9 січня 2020, 12:40
#
Или та милиция , которая во времена Портнова и Лукаш затащили в райотдел во Врадиевке девочку , изнасиловали и убили. А их потом все покрывали вплоть до министерства юстиции , заявляя что «она сама себя насиловала и убила».
+
0
Ukrtroll
Ukrtroll
9 січня 2020, 12:26
#
Камеры отделений вывести на пульт охраны низя ? Или мвс в доле ? Походу ощад кто то банкротит. Кол.во отделений упало в разы, а тем что есть урезали площадь. Качество обслуживания осталось на уровне базара... ?
+
0
mary27
mary27
9 січня 2020, 13:00
#
Прикольная ''логика''.
+
0
Qwerty1999
Qwerty1999
9 січня 2020, 13:13
#
Банкоматы и так под сигнализацией, но через пять минут после подрыва на месте никого обычно не находят.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися