Мінфін - Курси валют України

Встановити
5 січня 2020, 15:21

МАУ пропонує знижки на квитки в Італію з січня по березень

МАУ ввела знижки на авіаквитки з Києва, Львова, Чернівців, Одеси, Херсона, Запоріжжя і Харкова в Рим, Мілан і Венецію. Про це повідомляє avianews.com.

МАУ ввела знижки на авіаквитки з Києва, Львова, Чернівців, Одеси, Херсона, Запоріжжя і Харкова в Рим, Мілан і Венецію.
Фото: discount-travel.com.ua

Деталі акції

Акція триватиме до 12 січня 2020 року і поширюється як на прямі рейси, так і на рейси з пересадкою. Поїздка повинна відбутися в період з 13 січня по 19 березня 2020 року.

Знижка діє на тарифи економ-класу Economy Light, Economy Premium і не поширюється на аеропортові та інші збори. Квиток необхідно придбати туди й назад.

Розмір знижки становить 10%. Для отримання знижки необхідно при купівлі квитків на сайті авіакомпанії МАУ в полі промокод ввести TM7LUQJA.

Кращі кредитні карти для мандрівників

Раніше повідомлялося

  • Авіакомпанія Ernest Airlines зупинить продаж квитків на всі рейси, починаючи з 13 січня 2020 року, через проблеми з ліцензією. Цей лоукост є найбільшим гравцем на ринку перельотів між Україною та Італією.

Коментарі - 3

+
0
Все буде Україна
Все буде Україна
6 січня 2020, 12:58
#
Италия,помийна яма Эвропи.
+
+23
serjantik
serjantik
6 січня 2020, 19:16
#
Спасибо, МАУ — 1 января не могли вылететь из Запорожья в Киев, вылетели 2 января, хотя не было уже смысла, так как опоздали на стыковочный рейс, компенсации не было. А сотрудники МАУ такие молодцы, написали, что были компенсации, всех разместили в отелях — МАУ и Беня — трепло, больше не летаем.
+
0
juular
juular
6 січня 2020, 22:08
#
Всегда надо понимать что опыт у всех разный. Мне НЕ нравится МАУ, стараюсь не выбирать её, но и в такие переделки не попадал. Уверен, что в новогодние «гонки» масса компаний имеют проблемы, разве что, вероятно их лучше решают… либо также «пишут» об успешном размещении/компенсации. На, Ernest, кстати, по оценке приятелей кто старается летать «дешево, но часто»- вообще не стоит полагаться. +/- день доволльно часто.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися