Мінфін - Курси валют України

Встановити
24 грудня 2019, 9:15

Кредит онлайн: переваги «швидкої» позики

Кредит може врятувати в ситуаціях, коли гроші потрібні негайно, але особистих накопичень не вистачає, а знайомі не можуть позичити необхідну суму. Отримати кредит можна в банку, ломбарді, у приватних позичальників і в мікрокредитній організації. Давайте розберемося, в якому випадку є можливість взяти кредит онлайн, і чим відрізняються умови позикодавців.

Банки

Безсумнівною перевагою кредитування в банківському відділенні є можливість взяти кредит на тривалий час, а також – надійність фінустанови. Банки видають і невеликі, і великі суми під відсоток приватним та юридичним особам.

Щоб банківська організація схвалила видачу коштів, потрібно довести свою платоспроможність і зібрати пакет потрібних документів. При отриманні великої суми доведеться також надати поручителів або заставу (з цієї причини експерти рекомендують ніколи не заставляти свою квартиру або бізнес). Водночас банки видають позики тільки людям з білою зарплатою, і не працюють з прохачами, які потрапили в чорний список через поганий рейтинг.

Приватний кредитор

У приватної особи можна взяти гроші в борг без застави, поруки або документів. На жаль, юридичні ризики в цьому випадку істотно зростають. Договір набуває сили одразу ж після підписання. Тому ніколи не ставте свій підпис, перш ніж отримаєте гроші. З цієї ж причини уважно прочитайте документ і переконайтеся, що там чітко вказані відсотки і терміни погашення боргу.

Ломбард

Клієнт ломбарду може закласти коштовності, побутову техніку, автомобіль або будинок. Оцінювач визначить ринкову вартість майна і виплатить її позичальникові. При цьому він врахує стан предмета, бренд, рік випуску й інші чинники, які впливають на ціну.

У більшості випадків позичальник отримає близько 80% початкової вартості. Майно зберігатиметься в сейфі установи до моменту повернення коштів. Якщо ви не повернете гроші, закладений предмет переходить у власність установи. Швидке отримання кредиту онлайн в цьому випадку неможливе.

МФО

Мікрокредитна організація – це офіційна юридична особа, яка видає фінансові кошти відповідно до вимог українського законодавства. У МФО можна взяти кредит онлайн або офлайн без поручителів і застави. Гроші видають на термін до двох тижнів під щоденний відсоток.

Такі компанії працюють з людьми з білою або сірою зарплатою, а також позичальниками з поганою кредитною історією. Юридична особа може взяти кредит, не надаючи свою бухгалтерську звітність, тому гроші без проблем отримає навіть молода фірма з «нульовим» оборотом. Ще одна перевага онлайн кредиту на карту полягає в тому, що ви отримаєте кошти вже через 15 хвилин після оформлення заявки.

Позику онлайн під щоденний відсоток 1,9% на 15 днів можна взяти в компанії «Centro.Credit». Аналітики фірми схвалюють кредити 80% клієнтів, що звернулися в організацію! Повернути кошти також можна онлайн. Сьогодні це найпростіший і найшвидший спосіб вирішити фінансові труднощі – на вигідних умовах і без найменших ризиків.

Коментарі - 1

+
0
Maksym .
Maksym .
24 грудня 2019, 9:38
#
«преимущество» такового кредита будет такое, что потом и банки перестанут кредитовать клиента, обратившегося туда, т.к. данные финустановы банками расцениваются как компании, в которые клиент идет в худшем случае, т.е. потенциально после заявки в такой конторе деньги, выданные банком, он не вернет.
Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися