Мінфін - Курси валют України

Встановити
17 грудня 2019, 19:44

BNP paribas ще більше зміцнює свою прихильність гендерної різноманітності та підписує документ #jamaissanselles

Виконавчий комітет BNP Paribas — основного акціонера Ukrsibbank — підписує документ #JamaisSansElles і стає першою компанією CAC40, яка приєдналася до цього руху. Члени Виконавчого комітету групи BNP Paribas — чоловіки — зобов'язалися більше не брати участі в жодних заходах, в яких беруть участь більше трьох осіб, але не представлені учасники-жінки. Завдяки цьому останньому зобов'язанням BNP Paribas продовжує посилювати свої дії з підтримки гендерної різноманітності.

Документ #JamaisSansElles

Підписаний всіма членами Виконавчого комітету BNP Paribas документ #JamaisSansElles являє собою новий крок вперед у діях Групи з підтримки гендерної різноманіття і рівності. Група BNP Paribas — перша компанія CAC40, яка приєдналася до руху #JamaisSansElles, який сприяє гендерної різноманітності. Члени Виконавчого комітету BNP Paribas зобов'язалися більше не брати участь в якихось внутрішніх або зовнішніх заходах, в яких беруть участь більше трьох осіб, без присутності жодної жінки (дискусії, експертні панелі, круглі столи тощо).

Жінки становлять 52% працівників BNP Paribas, і Група протягом багатьох років розробляє амбітну політику сприяння рівним правам і можливостям чоловіків і жінок. Група заявила про свою амбіцію сприяти доступу жінок на вищі посади і досягати більше 25% членів жінок у виконавчих комітетах групи і понад 30% жінок на керівних посадах до 2020 року.

У відповідності зі своїм прагненням прискорити виконання своїх зобов'язань за сприяння рівним можливостям і талановитим жінкам, BNP Paribas планує продовжити термін підписання цього документа, щоб охопити всіх своїх 100 кращих керівників або директорів до 2021 році.

«Зобов'язання нашого Виконавчого комітету разом з #JamaisSansElles, абсолютно необхідно для подальшого зміцнення наших дій з підтримки гендерної різноманітності. Як громадяни, як чоловіки, стурбовані збалансованістю та презентабельністю, ми зобов'язані зробити все можливе для заохочення гендерної рівності і продовжувати боротьбу з усіма формами ізоляції. Хоча не можна заперечувати, що спосіб мислення розвивався протягом багатьох років, все ще існує нерівність, яке необхідно усунути, і вкрай важливо продовжувати вживати спільні дії. Багато жінки-керівники, які створюють Групу у Франції, Великобританії, США, Іспанії, Бразилії та багатьох інших країнах по всіх напрямках нашої діяльності сприяють нашого успіху», — сказав Жан-Лоран Боннафе, директор і CEO BNP Paribas.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися
 
сторінку переглядає 1 незареєстрований відвідувач.