Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 грудня 2019, 18:39

Клієнтка Ощадбанку виграла мільйон в акції «Мільйон причин мріяти з Програмою винагород Mastercard»

В акції брали участь клієнти багатьох банків. Пощастило клієнтці Ощадбанку.

Клієнтка Ощадбанку Ірина С. стала переможницею спільної акції від Mastercard та Ощадбанку «Мільйон причин мріяти з Програмою винагород Mastercard». Вона виграла мільйон гривень.

Для участі в акції всі охочі користувачі карток Mastercard мали замовити спеціальну пропозицію «1 000 000 гривень» вартістю 0 балів у каталогу Програми винагород Mastercard та зробити не менше 10 оплат карткою на будь-яку суму з 15 вересня по 15 листопада.

Ірина є клієнткою Ощадбанку з 2014 року. «Обслуговуюсь в Ощадбанку вже понад п'ять років і хочу відзначити позитивні зміни. Змінились на краще відділення, стала іншою атмосфера в банку і ставлення до клієнтів. Мобільний додаток Ощад 24/7, яким я користуюсь постійно, пропонує цікаві актуальні оновлення. Я вдячна компанії Mastercard та Ощадбанку за цю акцію і долі за мій виграш – про кращий подарунок напередодні Нового року годі і мріяти», – говорить щаслива переможниця.

переможниця

Нагадуємо, для користувачів платіжних карток Mastercard від Ощадбанку діють два каталоги Програми винагород Mastercard:

  • каталог «Подарунки у твоєму стилі» для користувачів преміальних карток World Mastercard®, World Debit Mastercard®, Platinum Mastercard®, Platinum Debit Mastercard®, World Elite Mastercard®
  • каталог «Подарунки навіть там, де не очікуєш» для користувачів зарплатних карток Mastercard від Ощадбанку, включених до програми (Укрзалізниця та інші), та користувачів муніципальних карток Mastercard від Ощадбанку (Київ, Львів, Чернівці, Чернігів, Мукачево тощо).

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися