Мінфін - Курси валют України

Встановити
13 грудня 2019, 18:34

#zvisnoощад. Ощадбанк став лідером у двох номінаціях премії PSM Awards 2019

Ощадбанк переміг у номінації «Найкращий офлайн-сервіс приймання платежів для малого й середнього бізнесу» за спільне з Visa рішення Tap to phone та посів третє місце в номінації «За внесок у розвиток сфери стартапів» за комплексну програму «Будуй своє». Ці перемоги стали першими для Ощадбанку в рамках премії PSM Awards 2019, яка визначає кращих гравців українського ринку FinTech та e-commerce.

Про запуск тестування унікального технологічного рішення Tap to Phone для приймання безконтактних платежів банківськими картками на смартфонах Visa та Ощадбанк оголосили в червні. Воно дає можливість перетворити смартфон на базі Android з NFC-модулем на POS-термінал без додаткового обладнання. Ця технологія покликана спростити ведення малого та середнього бізнесу. Підприємці матимуть можливість значно розширити мережу приймання безконтактних платежів, збільшити клієнтську базу та мінімізувати вартість підключення до послуг еквайрингу.

Ощадбанк створив платформу «Будуй своє» для розвитку підприємництва в Україні в 2017 році. Це всеукраїнська програма, що допомагає отримати доступ до безкоштовного онлайн-навчання, надає підтримку всім, хто займається або мріє займатись успішним підприємництвом. Кількість користувачів «Будуй своє» – понад 60 тис., 83 тис. підписників у Facebook. Сайт відвідали 1 млн підприємців-початківців, 79 тис. з яких пройшли тестування та мають можливість безкоштовно передивитись 23 оригінальних відеокурси.

Коментарі

Щоб залишити коментар, потрібно увійти або зареєструватися